Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», συμπληρώνει 16 χρόνια συνεχούς δράσης στο χώρο της Οδικής Ασφάλειας. Το έργο του Ινστιτούτου, έχει αναγνωριστεί όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, έχοντας διακριθεί από κορυφαίους Οργανισμούς στον κόσμο όπως είναι ο ΟΗΕ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (που έχει βραβεύσει το Ινστιτούτο με το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη), τo Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (European Transport Safety Council), η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) κ.ά.

Για να γιορτάσουμε αυτή τη σημαντική επέτειο για το Ινστιτούτο έχουμε σχεδιάσει εορταστική εκδήλωση και δεσμεύσει το χώρο του Ζαππείου για το σκοπό αυτό. Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και την υποστήριξη του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών. Ευελπιστούμε ότι τις επόμενες ημέρες, αναλόγως και της εξέλιξης και των μέτρων που αναμένεται να ανακοινωθούν, θα είμαστε σε θέση να δημοσιοποιήσουμε περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση αυτή με σημαντικούς καλεσμένους και ομιλητές από το εξωτερικό που έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραβρεθούν μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Οι ίδιοι, αυτοί καλεσμένοι, και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της FIA και ειδικός εντεταλμένος του ΟΗΕ για την οδική ασφάλεια, Jean Todt από το Παρίσι, ο Dr. Claes Tingvall, Καθηγητής Επιδημιολογίας από το Ινστιτούτο Karolinska (DrMedSc), εμπνευστής του VISION ZERO από τη Στοκχόλμη, ο Antonio Avenoso, Εκτελεστικός ∆ιευθυντής Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC – European Transport Safety Council) και ο Michael Woodford, Πρόεδρος του Safer Roads Foundation (S.R.F.) με παγκόσμια δράση για την οδική ασφάλεια έστειλαν στην Πρόεδρο, συγχαρητήρια και ευχές για την τόσο σημαντική επέτειο του Ι.Ο.ΑΣ.  Μπορείτε να δείτε το χαιρετισμό του Προέδρου της FIA Jean Todt ο οποίος προτίθεται να επισκεφθεί το Ινστιτούτο και να παραστεί στην εκδήλωση εδώ.

Ολόκληρη η ομάδα του Ι.Ο.ΑΣ. με εμπνευστή την Πρόεδρό του Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, οι συνεργάτες και οι πάνω από 3.500 εθελοντές του Ινστιτούτου, με μεγάλη ευαισθησία και αγάπη αφιερωνόμαστε  καθημερινά στο κρίσιμο για όλους ζήτημα ζωής και θανάτου που είναι η ασφαλής μετακίνησή μας στους δρόμους της χώρας μας με στόχευση την πρόληψη των τροχαίων και την εδραίωση της κουλτούρας κυκλοφοριακής αγωγής στη χώρα μας.

Για μια ακόμη φορά δεσμευόμαστε στο όραμά μας για «έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα» και ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποστηρικτές και συνεργάτες μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.