Η EICMA 2022 είναι υπό εξέλιξη αυτές τις ημέρες και φυσικά το GetElectric.gr βρίσκεται στο Μιλάνο για να καλύψει όλες τις εξελίξεις και τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της! Ένα αρκετά ιδιαίτερο ηλεκτρικό πατίνι ξεχωρίσαμε στο booth της Mimo καθώς πρόκειται για ένα… cargo πατίνι, φτιαγμένο να μεταφέρει αρκετά μεγάλα φορτία στο εμπρός μέρος του! Πρόκειται για το Mimo C1, το οποίο ήταν μόνο ένα από τα ενδιαφέροντα ηλεκτρικά που είδαμε στο συγκεκριμένο booth.

Mimo τρία… C1!

Το Mimo C1 θυμίζει τυπικό ηλεκτρικό πατίνι, από πίσω μέχρι και το τιμόνι του σχεδόν. Από εκεί και μπροστά, όμως, μετατρέπεται σε ένα cargo scooter, με ειδικό εμπρός μέρος για να δέχεται φορτία, καλάθια και γενικά οτιδήποτε με βάρος έως 70 Kg και μικρό-μεσαίο όγκο. Μέσα σε 3″ μπορεί να αναδιπλωθεί και να μετατραπεί σε καροτσάκι-trolley, ώστε να το ωθείτε (μαζί με το φορτίο του) πολύ άνετα. Έχει μια μικρή, αφαιρούμενη μπαταρία 10,5 Ah (Samsung/Panasonic) στο deck του, η οποία του προσφέρει αυτονομία 15-25 Km. Έχει μεγάλο μεταξόνιο 1 μέτρου, ζυγίζει 17 Kg και μπορεί να μεταφέρει συνολικά 190 Kg (70 φορτίου και 120 αναβάτη). Όσο για την τελική του, αγγίζει τα 25 Km/h.

mimo c1 nuuk eicma 2022 cargo scooter (5)

Ιδανικό για αεροδρόμια, μεγάλα εμπορικά και super market, για delivery, γενικότερα για σχετικά μικρές αποστάσεις όπου όμως θα πρέπει να μεταφέρετε μεγάλο φορτίο. Άλλωστε, ακόμα και 200m είναι δύσκολο να διανυθούν όταν μεταφέρετε βαριές τσάντες, σακούλες, βαλίτσες ή οτιδήποτε αντίστοιχο. Η εταιρεία προσφέρει και add-ons για κάθε χρήση όπως κουτί delivery, “τελάρο” μεταφοράς, μικρή και μεγάλη σχάρα κ.λπ.

Το Mimo C1 μπορεί να δώσει αρκετές λύσεις και το ευχάριστο είναι οτι πολύ σύντομα θα το δείτε και στην Ελλάδα, συγκεκριμένα ξεκινώντας από τη Νάξο, μέσω της γνωστής μας Aurelia bikes, η οποία θα είναι και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Mimo στη χώρα μας! Μέχρι τότε, ρίξτε και μια ματιά στο crowdfunding campaing του για να δείτε περισσότερα.

Δείτε περισσότερα από την EICMA 2022 εδώ!

TO. TEM Lynx, το τρίκυκλο ηλεκτρικό πατίνι έρχεται και στην Ελλάδα! [EICMA 2022]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.