Αρχική Micromobility Ανάκληση ηλεκτρικού πατινιού: Techlife X9/Zero 11X

Ανάκληση ηλεκτρικού πατινιού: Techlife X9/Zero 11X

Η πολωνική Techlife ανακοίνωσε ανάκληση ενός ηλεκτρικού πατινιού της για λόγους ασφαλείας. Το μοντέλο είναι το Techlife X9 (γνωστό στην Ελλάδα και ως Zero 11X) και το πρόβλημα εντοπίζεται σε ορισμένες παρτίδες, στην ένωση εμπρός τροχού και σασί.

Στο σημείο που βλέπετε στις φωτογραφίες υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί ράγισμα, έτσι η εταιρεία αποφάσισε να ανακαλέσει όλα τα X9 από την αγορά. Αν είστε κάτοχοι Techlife X9, μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας την κατάστασή του στο σημείο εκείνο, συγκρίνοντας το πατίνι σας με τις φωτογραφίες. Η ανανεωμένη έκδοση (αριστερά) έχει ενίσχυση στο συγκεκριμένο σημείο, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αν έχετε την παλιά έκδοση (δεξιά), επικοινωνήστε με την εταιρεία απ’ευθείας.

Η Techlife έχει ειδική πλατφόρμα για την παροχή εγγύησης στους καταναλωτές, χρησιμοποιήστε την επιλογή “report a defect on the website” εδώ. Απαιτείται φωτογραφία του πατινιού σας ώστε να διευκρινιστεί το αν έχετε την παλιά έκδοση ή όχι. Η εταιρεία αναλαμβάνει τη δωρεάν αποστολή του αναθεωρημένου εξαρτήματος στον κάτοχο, με οδηγίες για την τοποθέτησή του. Εάν δεν μπορείτε να το τοποθετήσετε μόνοι σας, απευθυνθείτε σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα που προσφέρει σέρβις για πατίνια (Αθήνα, Θεσσαλονίκη).

Πηγή: Techlife

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.