Αρχική Micromobility Αυξημένα μέτρα απολύμανσης στα πατίνια της Rise στη Θεσσαλονίκη

Αυξημένα μέτρα απολύμανσης στα πατίνια της Rise στη Θεσσαλονίκη

Η RISE, εταιρεία ενοικίασης διαμοιραζόμενων ηλεκτρικών πατινιών που δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, απέστειλε ενημέρωση όσον αφορά τα μέτρα που λαμβάνει ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η παγκόσμια πανδημία COVID-19 είναι κατανοητά ανησυχητική και μας επηρεάζει όλους.

Ευτυχώς, υπάρχουν βήματα που μπορούμε να κάνουμε για να είμαστε ενημερωμένοι, να ενεργούμε υπεύθυνα και να μετριασουμε τους κινδύνους.

Στην RISE, παραμένουμε πλήρως επικεντρωμένοι στην υγεία και την ασφάλεια της κοινωνίας στην οποία ζούμε, εργαζόμαστε και λειτουργούμε. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αβεβαιότητας, αυτό σημαίνει:

  • Την αύξηση της καθημερινής συχνότητας καθαρισμού και απολύμανσης των οχημάτων μας.
  • Αύξηση της συχνότητας του “βαθύ καθαρισμού” “Bath Rise” που πραγματοποιούνται στα τοπικά κέντρα εξυπηρέτησης.
  • Παρέχοντας επιπλέον γάντια, μάσκες, καθώς και απολυμαντικα χεριών για όλο το προσωπικό της Rise.

Παρακολουθούμε στενά τα Κέντρα Ελέγχου Νόσων (CDC), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) και άλλους αξιόπιστους εθνικούς και παγκόσμιους οργανισμούς για να ενημερώνουμε τις αποφάσεις μας ανά ώρα

Συνεχίζουμε να επικαιροποιούμε τις πολιτικές και τις λειτουργίες μας, καθώς μαθαίνουμε περισσότερα για το COVID-19 και παραμένουμε δεσμευμένοι να παρέχουμε στην κοινωνία μας μια καθαρή, ασφαλή και αξιόπιστη επιλογή μεταφοράς σε αυτές τις πρωτοφανείς περιόδους.

Σας ευχαριστούμε και μείνετε ασφαλείς,
RISE Scooters

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.