Αρχική Events ELECTROEXPO: Η συνέχεια των εκθέσεων ELECTRONICA & INDELEX με διευρυμένη θεματολογία

ELECTROEXPO: Η συνέχεια των εκθέσεων ELECTRONICA & INDELEX με διευρυμένη θεματολογία

‍Η εταιρία διοργάνωσης εκθέσεων EXPO LINE βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση της έκθεσης Ηλεκτρονικού & Ηλεκτρολογικού Υλικού ELECTROEXPO (ως συνέχεια των εκθέσεων ELECTRONICA & INDELEX) η οποία θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 26 Νοεμβρίου 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η ELECTROEXPO θα παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού, συστημάτων και υπηρεσιών από τους παρακάτω τομείς:

‍Η έκθεση απευθύνεται στο σύνολο των επαγγελματιών του κλάδου: Ηλεκτρολόγους, Ηλεκτρονικούς, Εγκαταστάτες, Τεχνικούς, Εργολήπτες, Μηχανικούς και Εμπόρους ηλεκτρολογικού & ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Η διοργανώτρια εταιρία EXPO LINE η οποία δραστηριοποιείται επί 25 έτη στην οργάνωση εξειδικευμένων εκθέσεων και έχει διοργανώσει στο παρελθόν τις παρακάτω εκθέσεις:

✔️ELECTRONICA – Έκθεση Ηλεκτρονικής Τεχνολογίας

✔️INDELEX – Έκθεση Ηλεκτρονικών Συστημάτων & Εφαρμογών

✔️SMART HOME EXPO – Έκθεση έξυπνου» οικιακού αυτοματισμού

αφουγκραζόμενη τις αλλαγές και τεχνολογικές εξελίξεις στη νέα εποχή, ενσωματώνει όλες τις παραπάνω εκθέσεις στη νέα διοργάνωση ELECTROEXPO, διευρύνοντας το περιεχόμενο της με τις ενότητες: Ηλεκτρολογικό Υλικό Εγκαταστάσεων, Τεχνολογίες Φωτισμού, Τεχνολογίες Παραγωγής Ενέργειας, Συστήματα Φόρτισης για Ηλεκτροκίνηση.

Η διοργανώτρια με την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει, είναι βέβαιη ότι η έκθεση ELECTROEXPO θα αποτελέσει το ιδανικό περιβάλλον σε εκθέτες και επισκέπτες για δικτύωση, ενημέρωση και δημιουργικές συνεργασίες.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα

www.electroexpo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.