Αρχική Deals EV Reel, μια έξυπνη λύση αποθήκευσης καλωδίων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

EV Reel, μια έξυπνη λύση αποθήκευσης καλωδίων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Οι περισσότεροι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων συχνά φορτίζουν το όχημά τους, όχι μόνο χρησιμοποιώντας το φορτιστή στο σπίτι, αλλά και σε δημόσια σημεία φόρτισης με αποτέλεσμα να χρειάζονται το φορητό καλώδιο φόρτισης παντού. Η φόρτιση γίνεται συχνά σε εξωτερικό χώρο ή σε χώρο στάθμευσης, όπου το καλώδιο μπορεί να βραχεί ή να λερωθεί.

Το αποτέλεσμα είναι να λερώνονται τα χέρια και τα ρούχα ενώ η χρήση του καλωδίου είναι δύσκολη, δεν αποθηκεύεται σωστά, καταλαμβάνει πολύ χώρο και η λανθασμένη αποθήκευσή του (συστροφή και μπέρδεμα καλωδίου) μειώνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του. Οι λύσεις που υπήρχαν μέχρι σήμερα ήταν οι σακούλες καλωδίων ή σε κουτιά, τα οποία καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο αυτοκίνητο ενώ είναι δύσχρηστα και στο τέλος καταλήγουν να μη χρησιμοποιούνται. Έτσι τελικά το καλώδιο καταλήγει να πεταχτεί στο πορτ-μπαγκάζ.

Το EV Reel έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεστε το καλώδιο μόνο από τα βύσματα κατά τη διαδικασία φόρτισης που γίνεται πολύ απλά και χωρίς κόπο. Έτσι έχει ως αποτέλεσμα ο οδηγός να μην λερώνεται καθώς δεν έρχεται σε επαφή με το καλώδιο. Με το EV REEL αποτρέπεται το μπέρδεμα των καλωδίων και έτσι μπορούμε να αποθηκεύουμε το καλώδιο μας γρήγορα και εύκολα καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο. Επίσης το σωστό τύλιγμα αποτρέπει τις φθορές και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του καλωδίου.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του EV Reel είναι:

  • Δεν λερώνεται ο οδηγός από την επαφή με το καλώδιο
  • Αποτρέπει το μπέρδεμα και τον κόμπο των καλωδίων φόρτιση
  • Τα καλώδια αποθηκεύονται πάντα γρήγορα και τακτοποιημένα
  • Παρατείνει τη διάρκεια ζωής του καλωδίου
  • Εξοικονομεί χρόνο κατά τη σύνδεση του αυτοκινήτου στο σταθμό φόρτισης
  • Προωθεί την ασφάλεια
  • Αποτρέπει την είσοδο βρωμιάς και υγρασίας από το καλώδιο στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου

Βρείτε το EV Reel σε μεγάλα, ελληνικά καταστήματα τεχνολογίας, έναντι €99.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.