Πλησιάζοντας στην Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, η FREENOW, το Super App Μετακίνησης γιορτάζει ενθαρρύνοντας όλους να απολαύσουν μία πιο φιλική προς το περιβάλλον βόλτα στην πόλη.

Με περισσότερες από 30.000 διαδρομές να έχουν πραγματοποιηθεί με ηλεκτρικό ποδήλατο μέσω της εφαρμογής FREENOW στην Ελλάδα τους τελευταίους 6 μήνες, το όραμα της εταιρείας να είναι μέρος της καθημερινότητας των ανθρώπων, παρέχοντας μετακίνηση χωρίς κανένα άγχος, γίνεται πράξη. Έχοντας πρόσβαση στην κατηγορία «2 Τροχοί», οι χρήστες μπορούν να βρουν το πλησιέστερο ηλεκτρικό ποδήλατο στο χάρτη, να το επιλέξουν, να το ξεκλειδώσουν και να απολαύσουν τη βόλτα τους στα βόρεια προάστια της Αττικής, ξεκινώντας από την Κηφισιά και το Μαρούσι ή να περιηγηθούν στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, η μέση διάρκεια μιας διαδρομής με ηλεκτρικό ποδήλατο στην πόλη είναι 9,56 λεπτά.

Αναδεικνύοντας βιώσιμες λύσεις αστικής μετακίνησης, το Ευρωπαϊκό Super App Μετακίνησης προσφέρει περισσότερα από 40.000 ηλεκτρικά ποδήλατα σε όλη την Ευρώπη, με την Ισπανία, την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ιρλανδία και τη Γαλλία να καταγράφουν σημαντική αύξηση ζήτησης τον τελευταίο χρόνο. Αυτό το καλοκαίρι, η FREENOW μπαίνει ακόμη πιο δυναμικά στην τουριστική αγορά προσφέροντας μια σειρά λύσεων για απρόσκοπτη μετακίνηση εντός της πόλης, με τα ηλεκτρικά ποδήλατα να συνεισφέρουν στην αστική μετακίνηση των εκατομμυρίων τουριστών που αναμένεται να επισκεφθούν την Ελλάδα φέτος.

Την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, η FREENOW ενθαρρύνει εγχώριους και διεθνείς επισκέπτες να εξερευνήσουν τις αυθεντικές γειτονιές της πόλης και τους τοπικούς θησαυρούς της. Να επισκεφτούν τα ιστορικά αξιοθέατα, να γευτούν την παραδοσιακή κουζίνα και να ζήσουν στο έπακρο τα urban vibes, πηγαίνοντας από τον έναν προορισμό στον άλλο με τα ηλεκτρικά ποδήλατα που διατίθενται μέσω της εφαρμογής στην Κηφισιά, το Μαρούσι και την Θεσσαλονίκη. Στις 3 Ιουνίου, η FREENOW προσκαλεί όλους να αξιοποιήσουν στο έπακρο την ημέρα, προσφέροντας δώρο την πρώτη τους διαδρομή με ηλεκτρικό ποδήλατο, μέσω της εφαρμογής. Οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν το δώρο μέσα στο FREENOW app.

H FREENOW είναι ο 1ος Mobility as a Service (MaaS) πάροχος στην Ελλάδα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ανθρώπων προκειμένου να φτάσουν στους προορισμούς τους και να έχουν αποτελεσματικές και άνετες διαδρομές στην πόλη. Η πλατφόρμα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που στοχεύουν στη βελτίωση της αστικής μετακίνησης και ταυτόχρονα συνδέει τους ανθρώπους, χωρίς να προσθέτει περισσότερα αυτοκίνητα στο δρόμο. Η Άσπα Τοπαλίδου, Γενική Διευθύντρια της FREENOW, τονίζει: «Η ανάγκη για βιώσιμες λύσεις μικροκινητικότητας ήταν και εξακολουθεί να είναι ουσιαστική. Πιστεύουμε ότι οι αποτελεσματικές μετακινήσεις βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων στην πόλη. Στην πραγματικότητα, η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πιο αστικοποιημένες χώρες της Ευρώπης, με πάνω από το 80% του πληθυσμού να ζει σε μεγάλες πόλεις. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τη δυνατότητα των πολιτών και των επισκεπτών της χώρας να μετακινούνται χωρίς άγχος και ελπίζουμε όλοι να απολαύσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, ανοίγοντας το FREENOW app και αξιοποιώντας το δώρο που τους περιμένει για την ημέρα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.