Όταν σκεφτόμαστε ένα ηλεκτρικό πατίνι, συνήθως οι ταχύτητες με τις οποίες το φανταζόμαστε να κινείται είναι 25, 30, το πολύ 35-40 Km/h. Και όντως, αυτή είναι η πραγματικότητα για τα περισσότερα πατίνια της αγοράς. Υπάρχουν, όμως, εξαιρέσεις, όπως το “φτιαγμένο” Dualtron Ultra, στο video που βλέπετε παραπάνω.

GIVEAWAY! Κερδίστε το έξυπνο LED κράνος της Xiaomi!

Η Dualtron είναι μια οικογένεια πατινιών της Minimotors που αποτελείται από high-end μοντέλα υψηλών επιδόσεων. Για παράδειγμα, το Dualtron Thunder που σας παρουσιάσαμε πρόσφατα μπορεί να αναπτύξει σε εργοστασιακή μορφή ταχύτητες της τάξεως των 80-90 Km/h.

Το Dualtron Ultra είναι αντίστοιχου επιπέδου αλλά με off-road ελαστικά και πιο κατάλληλο για εκτός-δρόμου… καταστάσεις. Τι γίνεται, όμως, όταν ένα ηλεκτρικό πατίνι όπως το Ultra βελτιωθεί αρκετά, με νέους ηλεκτροκινητήρες και μπαταρία; “Πιάνει” τα 149 Km/h, αυτή είναι η απάντηση! Και φυσικά χρειάζεται ένας παράτολμος αναβάτης για να το επιχειρήσει… Δείτε το video παραπάνω και θα καταλάβετε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.