Εδώ και πολλά χρόνια, η Green Machines συμβάλλει αποφασιστικά στην προσπάθεια των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης για καθαρότερες πόλεις, παρέχοντας αποτελεσματικά και εξελιγμένα σάρωθρα. Ένα εξ αυτών είναι και τo ηλεκτρικό σάρωθρο GM 500ze που διαθέτει δύο ανεξάρτητες βούρτσες για μέγιστη απόδοση καθαρισμού.  Επιπλέον, το 500ze διαθέτει μοναδικό σύστημα αναρρόφησης με στροβιλισμό του αέρα μέσα στον κάδο, επιτυγχάνοντας πανίσχυρη αναρρόφηση της σκόνης και των στερεών απορριμμάτων. Το GM 500ze έχει φίλτρα σκόνης 3 σταδίων και μειώνει σημαντικά την κατανάλωση νερού!

Παράλληλα, χάρη στον εκλεπτυσμένο και εργονομικό σχεδιασμό του, αλλά  και στην κίνησή του αμιγώς με ηλεκτρικό ρεύμα, το GM 500ze  προσφέρει μειωμένο κόστος χρήσης και συντήρησης. Ακόμα, είναι εξαιρετικά άνετο για τον χειριστή του, με έξυπνη εναλλαγή μέσω του joystick με ένα άγγιγμα,  μεταξύ των λειτουργιών σάρωσης και  κίνησης.

Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της Green Machines είναι εφοδιασμένα με μπαταρίες ιόντων λιθίου τελευταίας γενιάς. Διατηρούν τη φόρτισή τους σε όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, ενώ το απίστευτα χαμηλό ενεργειακό κόστος λειτουργίας τους (μόλις 3 € ανά φόρτιση), σημαίνει ότι  το κόστος απόκτησης μπορεί να αποσβεσθεί σε ελάχιστο χρόνο.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των συγκεκριμένων μοντέλων, είναι ο  χαμηλός θόρυβος λειτουργίας τους. Σε μέρη όπου ο θόρυβος είναι ανεπιθύμητος, όπως στους  πεζοδρόμους, στα  πάρκα, τα κοιμητήρια ή τα πάρκινγκ των νοσοκομείων, τα σάρωθρα της Green Machines κάνουν τη δουλειά τους περνώντας αθόρυβα.

Videos με τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της Green Machines σε δράση, μπορείτε να δείτε με κλικ στους συνδέσμους https://youtu.be/ZtlfYhxiQr8 & https://youtu.be/AVya27rIkGA  αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, είναι ο εισαγωγέας και διανομέας των αμιγώς ηλεκτροκίνητων σαρώθρων της Green Machines  στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της Green Machines, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο  2310 561200 και στο email greemachines@nissan.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.