Αρχική Events Electric + Micro Mobility Forum 2023 Ημερίδα “Προκλήσεις και Οφέλη της Ηλεκτροκίνησης στις Σύγχρονες Αστικές Μεταφορές” – 1/6/2023

Ημερίδα “Προκλήσεις και Οφέλη της Ηλεκτροκίνησης στις Σύγχρονες Αστικές Μεταφορές” – 1/6/2023

Η Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σας προσκαλούν σε Ημερίδα με θέμα «Προκλήσεις και Οφέλη της Ηλεκτροκίνησης στις Σύγχρονες Αστικές Μεταφορές» η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 και ώρα 13.30 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Η ημερίδα, με δυνατότητα και ψηφιακής συμμετοχής, διεξάγεται στο πλαίσιο του έργου
«Προκλήσεις και Οφέλη της Ηλεκτροκίνησης στις Σύγχρονες Αστικές Μεταφορές» το οποίο εντάσσεται στο πρόγραμμα «Φυσικό περιβάλλον καινοτόμες δράσεις 2020 » που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο.

Παρακολουθήστε την ημερίδα ζωντανά live streaming) μέσα από την ιστοσελίδα του έργου
www.electro-mobility.gr

Παράλληλα με την ημερίδα, θα διεξαχθεί η βιωματική δράση με ηλεκτρικά ποδήλατα για τους πολίτες Μετακινούμαστε με ασφάλεια στην πόλη! Ώρα έναρξης 12.00

Οι δράσεις θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του 3ου Electric Micro Mobility Forum 2023 με την υποστήριξη της Smartpress και του ενημερωτικού μέσου GetElectric.gr Οι εκδηλώσεις υποστηρίζονται επίσης από την Ελληνική Ομοσπονδία Αστικής Ποδηλασίας, τον Σύλλογο Αστικών Ποδηλατών Aττικής, την Ποδηλαττική Κοινότητα, την CRINNO και τον HORIZON.

Κάντε την εγγραφή σας δωρεάν εδώ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.