Αρχική Επιχειρήσεις instacar: Μία χρονιά έμπρακτης κοινωνικής συνεισφοράς

instacar: Μία χρονιά έμπρακτης κοινωνικής συνεισφοράς

instacar-2

Από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του, το instacar έχει ενσωματώσει ως αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής του, τη σύνδεση της επιχειρηματικής του ανάπτυξης με τη διατήρηση ενός διευρυμένου κοινωνικού αποτυπώματος.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, το instacar πραγματοποίησε πρωτοβουλίες που αντικατοπτρίζουν την αφοσίωσή του στην κοινωνική προσφορά, με ενέργειες σε τρεις βασικούς πυλώνες: στήριξη της κοινωνίας, άμεση ανταπόκριση σε έκτακτες ανάγκες και εθελοντική προσφορά των εργαζομένων του.

Άμεση ανταπόκριση σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης

Το instacar ανέλαβε δράση κατά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Ιουλίου όπως και στην κακοκαιρία Daniel, αποτέλεσμα της οποίας ήταν οι καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. Έγινε ενεργό μέρος της αλυσίδας προσφοράς των οργανισμών που δρούσαν στις πληγείσες περιοχές, προχωρώντας στη δωρεά οχημάτων από τον στόλο του για τις μετακινήσεις των εθελοντών αλλά και για τη μεταφορά προϊόντων πρώτης ανάγκης, ιδιαίτερα τις πρώτες, κρίσιμες ημέρες μετά το ξέσπασμα των καταστροφών.

Το instacar συνεργάστηκε με το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Dogs’ Voice τον Ιούλιο, οργανισμό που διέσωσε από τις πυρκαγιές και περιέθαλψε περισσότερα από 500 ζώα συντροφιάς ενώ στήριξε το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Θεσσαλία, συμβάλλοντας στη διανομή προϊόντων στους πληγέντες, καλύπτοντας τις άμεσες ανάγκες τους.

Στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων

Υλοποιώντας δράσεις με άμεσο κοινωνικό αντίκτυπο, το instacar παρείχε υποστήριξη στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, με τη δωρεά ενός οχήματος, για έναν ολόκληρο χρόνο, με στόχο να συνεισφέρει στην κάλυψη ενός μέρους των καθημερινών μετακινήσεων των παιδιών που περιθάλπει ο οργανισμός, εντός και εκτός Αττικής.

Η ομάδα εθελοντών του instacar βρέθηκε στην έδρα της ΕΛΕΠΑΠ, συμμετέχοντας στην παράδοση του οχήματος και στην επικοινωνία με τους ωφελούμενους της ΕΛΕΠΑΠ μοιράζοντας χαμόγελα.

Παράλληλα, το instacar προχώρησε στη δωρεά ενός οχήματος στη Genesis Hellas για ένα χρόνο με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες του οργανισμού τόσο για τις μετακινήσεις των εθελοντών του όσο και για την μεταφορά των γευμάτων στους άπορους και άστεγους πολίτες που στηρίζει.  Επιπλέον, στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας του instacar με την ΚΑΕ Περιστερίου, εθελοντές του instacar μαζί με παίκτες της ΚΑΕ Περιστερίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Genesis Hellas, όπου μαγείρεψαν για ανθρώπους από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Δίπλα στους συνδρομητές της Θεσσαλίας

Σε συνέχεια των καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία, το instacar προχώρησε στην άμεση αναστολή της καταβολής των συνδρομών για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για όλους τους συνδρομητές του στην περιοχή. Ταυτόχρονα, η εταιρεία προχώρησε στην άμεση αντικατάστασή των οχημάτων των συνδρομητών του, που υπέστησαν βλάβες ή ολική καταστροφή χωρίς κόστος, προκειμένου να συνδράμει στην άμεση αποκατάσταση της καθημερινότητας τους.

Η υλοποίηση δράσεων προς όφελος της κοινωνίας, είναι για όλους εμάς στο instacar, βασικό μέρος της αποστολή μας. Το 2023, ανταποκριθήκαμε άμεσα στις ανάγκες των οργανισμών και των φορέων που υλοποιούν ένα σημαντικό κοινωνικό έργο ενώ δείξαμε τη δύναμη της ομάδας, συμμετέχοντας εθελοντικά σε κοινωνικά προγράμματα και δράσεις. Στόχος μας για τη νέα χρονιά είναι η ενίσχυση των δράσεων μας στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, θέλοντας να αποτελούμε ένα θετικό παράδειγμα κοινωνικής συνεισφοράς”, ανέφερε ο Αντώνης Σαμοθράκης, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του instacar.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.