Οι κορυφαίες τεχνολογίες απεικόνισης της LG χρησιμοποιούνται σε ένα τεράστιο φάσμα προϊόντων, από μικροσκοπικά smartwatches μέχρι και κολοσσιαίες οθόνες σταδίων και γηπέδων. Στην έκθεση Integrated Systems Europe 2023, η LG Business Solutions παρουσίασε εξειδικευμένες λύσεις προβολής για τις ανάγκες διαφορετικών τομέων, μεταξύ των οποίων και ο ταχύτατα αναπτυσσόμενος κλάδος της ηλεκτρικής αυτοκίνησης.

Για την ομαλή ανάπτυξη της αγοράς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων πρέπει ταυτόχρονα να αναπτυχθεί και το δίκτυο υποδομών που θα υποστηρίξει τη μετάβαση στη νέα εποχή. Η LG παρουσίασε, λοιπόν, μία σειρά λύσεων για σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων – EV Charging Stations. Για αυτή την κατηγορία, η LG έχει σχεδιάσει το συστήματα απομακρυσμένου ελέγχου και επόπτευσης των σταθμών φόρτισης e-Centric. Μέσω αυτών παρέχονται δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας για κάθε σταθμό, ομαδοποίηση, οπτική απεικόνιση της θέσης του κάθε σταθμού στον χάρτη, λεπτομερής ανάλυση συγκεντρωτικά ή μεμονωμένα για κάθε σταθμό, αλλά και δυνατότητα παρέμβασης στις παραμέτρους λειτουργίας του κάθε σταθμού.

Παράλληλα, η LG διαθέτει εξειδικευμένες οθόνες για τους ίδιους τους σταθμούς φόρτισης, με ειδικά σχεδιασμένα πάνελ υψηλής φωτεινότητας για λειτουργία σε ανοικτούς χώρους, με αντοχή στις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου και σε νερό και σκόνη, οι οποίες διαθέτουν και interface αφής για τον χρήστη. Εκτός της παροχής δεδομένων για την πορεία της φόρτισης, οι οθόνες της LG επιτρέπουν και ανέπαφη πληρωμή, ενώ όταν δεν χρησιμοποιούνται μπορούν να προβάλλουν και διαφημιστικά σποτ!

Περισσότερες πληροφορίες για τις LG λύσεις για τους σταθμούς φόρτισης οχημάτων που παρουσιάστηκαν στην ISE 2023 μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.