Η Ray Electric Motors με έδρα την Βαρκελώνη, γεννήθηκε ως ένα εγχείρημα βιώσιμης αστικής κινητικότητας, με μια πολύ σαφή θεμελιώδη αρχή: τη διαρκή δέσμευση στην καινοτομία.

Από το πρώτο της μοντέλο, η Ray Electric Motors  διαγράφει μια πρωτοφανή εξέλιξη στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, με αναβαθμίσεις και αλλαγές  που μεταφράζονται σε συγκεκριμένα οφέλη για τους αναβάτες: το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, ο τηλεχειρισμός μέσω του app  και η ύπαρξη της όπισθεν ταχύτητας,  είναι μερικά μόνο παραδείγματα.

Ray 7.7

Αλλά καινοτομία σημαίνει επίσης ότι δεν σταματάς ποτέ. Ως αποτέλεσμα, η Ray Electric Motors  αναπτύσσει εκείνες τις καινοτόμες λύσεις που θα συνεχίσουν να ταράζουν τα νερά της αγοράς, τα επόμενα χρόνια.

Η electromove, επίσημος αντιπρόσωπος της Ray Electric Motors, έχει εξασφαλίσει ένα περιορισμένο αριθμό του Best Seller scooter RAY 7,7. Που τα προσφέρει με σημαντικά οφέλη*, μέχρι και το τέλος Ιουνίου 2023, στη νέα προνομιακή τιμή των  8.500 €. **

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών και μέχρι εξαντλήσεως τους. Για περισσότερες πληροφορίες : https://electromove.gr/ray-77/

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST RIDE ΤΩΡΑ !!!

**( – 1.300 € από το πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτρικών οχημάτων)

  *( για εταιρική χρήση εκπίπτει πλήρως ο Φ.Π.Α.)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.