Η ecocar προσφέρει τώρα στους πελάτες της ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα  με χαμηλότοκο επιδοτούμενο επιτόκιο 3,9%,  το EcoFin 3.9%,  κάνοντας έτσι την απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος ecocar city ακόμα πιο εύκολη.

Πρόκειται για ένα νέο ολοκληρωμένο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, που πέραν του χαμηλότοκου επιδοτούμενου επιτοκίου 3,9% που είναι από τα πλέον ανταγωνιστικά της αγοράς, προσφέρει την δυνατότητα εξόφλησης σε 48 μήνες με προκαταβολή  μόνο το 20% της αξίας του οχήματος. Επιπλέον προσφέρει τη δυνατότητα εμβόλιμης δόσης ίση με την επιδότηση του οχήματος από το  πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»  επιτυγχάνοντας τη δυνατότητα χαμηλών δόσεων  αλλά και σημαντικά αυξημένες πιθανότητες έγκρισης.

Έτσι ο πελάτης μπορεί να επιλέξει εξόφληση σε 47 ισόποσες μηνιαίες δόσεις συν μια ίση με  την επιδότηση η σε 48 ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Ενδεικτικά  o πελάτης μπορεί να αποκτήσει:

  • ecocar City Low Speed από 96,19€/μήνα
  • ecocar City High Speed από 109,42€/μήνα
  • ecocar City Pick Up από 139.79€/μήνα
  • ecocar City Van από 144.01€/μήνα
  • ecocar Pocco από 244.07€/μήνα

To EcoFin 3.9%, ισχύει για ιδιώτες, ελευθέρους επαγγελματίες, ατομικές επιχειρήσεις και μονοπρόσωπες Ι.Κ.Ε. και για παραγγελίες μέχρι και 30 Απρίλιου 2023 με εγγύηση τιμής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.