Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • Newsletter
    • Αγγελίες
    • Σταθμοί Φόρτισης
    • Ποδηλατόδρομοι
    • Σχετικά με εμάς
    • Επικοινωνία
    Facebook Instagram YouTube
    GetElectricGetElectric
    • REVIEWS-TESTS
      • Accessories
      • e-bikes
      • e-cars
      • e-motorcycles
      • e-scooters
      • How-To
      • Φορτιστές
    • MICROMOBILITY
      • Ηλεκτρικά πατίνια
      • Ηλεκτρικά ποδήλατα
    • EVs
      • e-Cars
      • e-Motorcycles
      • e-Motorsport
      • eVTOL – Drones
      • Υδρογονοκίνηση
    • ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ-ΦΟΡΤΙΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΑ
    • EVENTS
    • Newsletter
    • Αγγελίες
    • Σταθμοί Φόρτισης
    • Ποδηλατόδρομοι
    • Σχετικά με εμάς
    • Επικοινωνία
    GetElectricGetElectric
    Home»EVs»Ο Δήμος Φαιστού προμηθεύτηκε αμιγώς ηλεκτρικά σάρωθρα Green Machines 500ze
    EVs

    Ο Δήμος Φαιστού προμηθεύτηκε αμιγώς ηλεκτρικά σάρωθρα Green Machines 500ze

    Δημήτρης Σκιάννης17 Μαΐου 20232 Mins Read
    Share Facebook Twitter Email
    Follow Us
    Google News Facebook Instagram YouTube
    φαιστος green machines ηλεκτρικά σάρωθρα
    Το GetElectric.gr είναι στο Google News!
    Ακολουθήστε το GetElectric.gr και ενημερωθείτε καθημερινά για τα νέα γύρω από την ηλεκτροκίνηση, το mobility και την μικροκινητικότητα!
    Add as preferred source on Google

    Αποδεικνύοντας στην πράξη την περιβαλλοντική του ευαισθησία, ο Δήμος Φαιστού ενέταξε πρόσφατα στην υπηρεσία καθαριότητας, δύο αμιγώς ηλεκτρικά σάρωθρα 500ze της Green Machines, που εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

    Το συγκεκριμένα αμιγώς ηλεκτρικά σάρωθρα της Green Machines, αποκτήθηκαν μέσω  του χρηματοδοτικού προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», στο πλαίσιο εξηλεκτρισμού του στόλου οχημάτων στις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου.

    Εδώ και πολλά χρόνια, η Green Machines συμβάλλει αποφασιστικά στην προσπάθεια των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης για καθαρότερες πόλεις, παρέχοντας αποτελεσματικά και εξελιγμένα σάρωθρα. Ένα εξ αυτών είναι και τo ηλεκτρικό σάρωθρο GM 500ze που διαθέτει δύο ανεξάρτητες βούρτσες για μέγιστη απόδοση καθαρισμού.  Επιπλέον, το 500ze διαθέτει μοναδικό σύστημα αναρρόφησης με στροβιλισμό του αέρα μέσα στον κάδο, επιτυγχάνοντας πανίσχυρη αναρρόφηση της σκόνης και των στερεών απορριμμάτων. Το GM 500ze έχει φίλτρα σκόνης 3 σταδίων και μειώνει σημαντικά την κατανάλωση νερού!

    Παράλληλα, χάρη στον εκλεπτυσμένο και εργονομικό σχεδιασμό του, αλλά  και στην κίνησή του αμιγώς με ηλεκτρικό ρεύμα, το GM 500ze  προσφέρει μειωμένο κόστος χρήσης και συντήρησης. Ακόμα, είναι εξαιρετικά άνετο για τον χειριστή του, με έξυπνη εναλλαγή μέσω του joystick με ένα άγγιγμα,  μεταξύ των λειτουργιών σάρωσης και  κίνησης.

    Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της Green Machines είναι εφοδιασμένα με μπαταρίες ιόντων λιθίου τελευταίας γενιάς. Διατηρούν τη φόρτισή τους σε όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, ενώ το απίστευτα χαμηλό ενεργειακό κόστος λειτουργίας τους (μόλις 3 € ανά φόρτιση), σημαίνει ότι  το κόστος απόκτησης μπορεί να αποσβεσθεί σε ελάχιστο χρόνο.

    Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των συγκεκριμένων μοντέλων, είναι ο  χαμηλός θόρυβος λειτουργίας τους. Σε μέρη όπου ο θόρυβος είναι ανεπιθύμητος, όπως στους  πεζοδρόμους, στα  πάρκα, τα κοιμητήρια ή τα πάρκινγκ των νοσοκομείων, τα σάρωθρα της Green Machines κάνουν τη δουλειά τους περνώντας αθόρυβα.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της Green Machines, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο  2310 751770, καθώς και στο info@njtgroup.gr.    

    green machines δήμος φαιστού ηλεκτρικά σάρωθρα Θεοχαράκης
    Δημήτρης Σκιάννης

      Λάτρης της τεχνολογίας και της αυτοκίνησης από μικρή ηλικία, αρθρογραφώ σε tech media από το...μακρινό, πλέον, 2006. Το concept της ηλεκτροκίνησης με συνεπήρε από τη στιγμή που ανέβηκα για πρώτη φορά σε ηλεκτρικό πατίνι και μπήκα στο πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Κατά βάθος, όμως, θα είμαι πάντα λίγο "petrolhead"...

      ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

      Το REVOLA, το πρώτο ελαστικό της Lassa για υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα

      23 Ιουνίου 2025

      Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με την κορεατική KGM

      12 Σεπτεμβρίου 2024
      Add A Comment
      Leave A Reply Cancel Reply

      This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

      Εγγραφείτε στο newsletter
      * indicates required

      GetElectric
      Facebook Instagram YouTube
      © 2026 Getelectric.gr

      Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.