Η INERGION A.E., Μέλος του Ελληνικού Ομίλου TESCO, με εμπειρία στην προμήθεια εξοπλισμού Φ/Β Συστημάτων από το 2007, έχοντας επεκτείνει τα τελευταία χρόνια το φάσμα των δραστηριοτήτων της, έχει εισέλθει δυναμικά και στον ανερχόμενο κλάδο της Ηλεκτροκίνησης. Προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, είναι σε θέση να παρέχει μία από τις κορυφαίες προτάσεις φόρτισης και για το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».

Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» έχοντας ήδη ξεκινήσει με έντονη κινητικότητα, έρχεται να δώσει οικονομικά κίνητρα όχι μόνο για την αγορά Ηλεκτρικού Οχήματος αλλά και να προσφέρει επιδότηση ύψους 500 ευρώ για την αγορά Σταθμού Φόρτισης.

H συνεργασία της INERGION με τον πρωτοπόρο Φινλανδικό κατασκευαστικό οίκο ENSTO για τα Συστήματα Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων εναλλασσόμενης τάσης AC, προσφέρει μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» μία από τις καλύτερες λύσεις φόρτισης, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο ENSTO Chago Wallbox μίας (1) θέσης (22kW) με την απλή, συμπαγή και φιλική προς τον χρήστη σχεδίασή του, αποτελεί ιδανική λύση για τις καθημερινές ανάγκες φόρτισης σε ιδιωτική τοποθεσία με παροχή εναλλασσόμενου (AC) ηλεκτρικού ρεύματος.

Με αδιαπραγμάτευτα κριτήρια την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, το έμπειρο προσωπικό της, τις σταθερές της συνεργασίες και τη συνεχή ενημέρωσή της στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης, η εταιρεία INERGION είναι ο αξιόπιστος σύμμαχος για την κάλυψη κάθε ανάγκης.

H εμπειρία της στο χώρο, σε συνδυασμό με την:

  • Άρτια τεχνογνωσία του προσωπικού
  • Τεχνική κατάρτιση και εξειδίκευση στο κλάδο της Ηλεκτροκίνησης
  • Αξιοπιστία στο πλάνο παραδόσεων
  • Παροχή After-Sales Service

εξασφαλίζει στους συνεργάτες της ένα δυνατό αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς για τα προϊόντα που τους προμηθεύει.

Επισκεφτείτε το Website μας: ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ | INERGION και ενημερωθείτε για την γκάμα των προϊόντων μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.