Αρχική Micromobility Πως να ΜΗΝ οδηγείτε ένα ηλεκτρικό πατίνι (video)

Πως να ΜΗΝ οδηγείτε ένα ηλεκτρικό πατίνι (video)

Το οτι ένα ηλεκτρικό πατίνι μπορεί να είναι επικίνδυνο, ακόμα και με 20-25 Km/h, αρκετοί το αμφισβητούν. Συνήθως είναι οι ίδιοι που είτε δεν έχουν οδηγήσει ποτέ τους πατίνι, είτε καταλήγουν με τραυματισμό στο νοσοκομείο. Η αλήθεια είναι πως με προσεκτική και αμυντική χρήση, ένα πατίνι δεν είναι λιγότερο ασφαλές από οποιοδήποτε άλλο δίκυκλο. Δεν παύει, όμως, να έχει ορισμένα μειονεκτήματα, όπως οι μικροί τροχοί που εύκολα μπορούν να “σκαλώσουν” σε κάποιο σταθερό εμπόδιο λίγων εκατοστών. Αυτά και άλλα πολλά περιγράφουμε αναλυτικά στο video μας για την οδική ασφάλεια με πατίνι. Δείτε το αν δεν το έχετε ήδη κάνει!

Στο παρακάτω video που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στο εξωτερικό, βλέπουμε ακριβώς το πόσο εύκολο είναι να χτυπήσει κάποιος με ηλεκτρικό πατίνι, αν δεν έχει πρότερη εμπειρία και υπερεκτιμήσει το ίδιο το όχημα και τις δυνατότητές του. Ο εν λόγω αναβάτης προφανώς έχει ενοικιάσει το πατίνι, αν κρίνουμε από τα διακριτικά του. Έχοντας αναπτύξει ικανή ταχύτητα, προσπαθεί να ανέβει σε ένα, χαμηλό σε γενικές γραμμές, πεζοδρόμιο. Χωρίς, όμως, να προσπαθήσει να ανασηκώσει ελαφρώς το εμπρός μέρος, ή έστω να επιβραδύνει. Το αποτέλεσμα είναι ένα μεγαλοπρεπέστατο “faceplant”, μια πτώση με το κεφάλι προς τα εμπρός και κάτω. Δεν φορούσε κράνος και δεν γνωρίζουμε αν χτύπησε σοβαρά, αλλά ελπίζουμε πως όχι. Το σίγουρο είναι πως το πάθημα του έγινε μάθημα και την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτικός…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.