Η Praktiker Hellas, έχοντας ξεκινήσει την παροχή φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων από τον Ιανουάριο του 2021, καλύπτοντας μέρος του δικτύου της, ένα χρόνο μετά κάνει πράξη τη δέσμευσή της για διεύρυνση της παροχής αυτής και και κάλυψη από όλα τα σημεία της, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη βέλτιστη εμπειρία των καταναλωτών στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

Όλα τα σημεία διαθέτουν από 2 έως και 4 θέσεις φόρτισης της Blink Charging Hellas, με φορτιστές τελευταίας τεχνολογίας, δημόσιας χρήσης, καθώς παρέχεται ελεύθερη πρόσβαση προς όλους τους επισκέπτες των καταστημάτων της Praktiker, που επιθυμούν να φορτίσουν το όχημά τους κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

H Praktiker Hellas επενδύει σε καινοτόμες λύσεις με στόχο την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.  Σε αυτό το πλαίσιο, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα για την ανάπτυξη και διείσδυση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας, έχει ήδη ολοκληρώσει την παροχή φορτιστών στο σύνολο του δικτύου της, ενώ το ερχόμενο χρονικό διάστημα θα διευρύνει περαιτέρω αυτή την παροχή, με ακόμα περισσότερους φορτιστές ανά σημείο, ώστε φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές, όπως η ηλεκτροκίνηση, να ενταχθούν στην καθημερινότητα των πολιτών με μεγαλύτερη άνεση. Ταυτόχρονα, η κίνηση αυτή ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη δέσμευση της εταιρίας να αποτελεί πρωτοπόρο στην περιβαλλοντική υπευθυνότητα, δημιουργώντας προϊόντα και λύσεις για να μπορεί κάθε καταναλωτής να συμβάλλει θετικά στη βελτίωση του κλίματος και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Δημήτρης Γαλάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas, δήλωσε σχετικά: «Στην Praktiker μέριμνά μας είναι να παίρνουμε καινοτόμες πρωτοβουλίες, φιλικές προς το περιβάλλον, με οικολογικό αποτύπωμα, που εξελίσσουν την υπόσχεσή μας για βιώσιμη ανάπτυξη. Αυτή τη μέριμνα ερχόμαστε και την κάνουμε πράξη με την ολοκλήρωση τοποθέτησης φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων στο 100% του δικτύου μας, μέσω της οποίας ενισχύουμε το ελληνικό δίκτυο ηλεκτρικής φόρτισης, δίνοντας δυνατότητα για άνετη και εύκολη φόρτιση σε περισσότερους οδηγούς πανελλαδικά. Στόχος μας παραμένει η μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και υποστηρίζουμε την προσπάθεια αυτή έμπρακτα συνεχίζοντας και με επιπλέον φορτιστές στα καταστήματά μας το προσεχές χρονικό διάστημα.»

Περισσότερα στο: https://www.praktiker.gr/ilektrokinisi-oximaton

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.