Χιλιάδες φίλοι του ποδηλάτου κάθε ηλικίας, ηλεκτρικά ποδήλατα, παιχνίδια και δώρα γέμισαν την πλατεία Συντάγματος το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαΐου 2022 στο πλαίσιο του 27ου Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας.

27ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας – ΔΕΗ E-Bike Festival, Αθήνα, 29/5/2022
© 2022 Nassos Triantafyllou

Με περισσότερους από 7.000 ποδηλάτες που έλαβαν μέρος στην ξεχωριστή γιορτή άθλησης και ψυχαγωγίας του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων με μεγάλο χορηγό τη ΔΕΗ, πλημμύρισαν οι δρόμοι του κέντρου της πόλης την Κυριακή 29 Μαΐου 2022. Την εκκίνηση έδωσαν η Πρόεδρος ΟΠΑΝΔΑ Νίκη Αραμπατζή και η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας ΔΕΗ, Σοφία Δήμτσα. Η ΔΕΗ Cycling Team, έκανε την πρώτη, επίσημη εμφάνισή της με πλήθος εργαζομένων που συμμετείχαν και στις δύο διαδρομές της διοργάνωσης των 15χλμ. και 5χλμ.

27ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας – ΔΕΗ E-Bike Festival, Αθήνα, 29/5/2022
© 2022 Nassos Triantafyllou

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, η πλατεία Συντάγματος φιλοξένησε το πρώτο φεστιβάλ ηλεκτρικών ποδηλάτων στην Ελλάδα, το ΔΕΗ ebike Festival, δίνοντας σε όλες και όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν το πιο σύγχρονο μέσο βιώσιμης μετακίνησης με δωρεάν δοκιμές σε 50 κορυφαία ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση.

Η ΔΕΗ, συνεχίζοντας την αποστολή της για τον ενεργειακό μετασχηματισμό της χώρας, επενδύει σε ΑΠΕ, προσφέρει νέες, ψηφιακές, πράσινες υπηρεσίες και τις πιο σύγχρονες λύσεις για εξοικονόμηση και προστασία του περιβάλλοντος. Στηρίζοντας ενέργειες όπως τον Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες όπως το ΔΕΗ e-bike Festival και τη ΔΕΗ Cycling Team, η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της για ένα καλύτερο, βιώσιμο και πιο πράσινο μέλλον.

27ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας – ΔΕΗ E-Bike Festival, Αθήνα, 29/5/2022
© 2022 Nassos Triantafyllou

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.