Μετά την επιτυχία των πρώτων 2 ημερών πίστας για ηλεκτρικά οχήματα στην Ελλάδα, του 1ου eScooter Track Day και του 2ου eScooter TrackNight, ήρθε η ώρα για τη διεξαγωγή του 3ου, αυτή τη φορά σε νέο χώρο, στις 3 Νοεμβρίου 2023!

Το 1ο eScooter Track Day που διεξήχθη τον Ιούνιο του 2021, έδωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ευκαιρία σε 20 συμμετέχοντες, αναβάτες ηλεκτρικών πατινιών και ηλεκτρικών μονόκυκλων (EUCs) να απολαύσουν την πλήρη ισχύ των οχημάτων τους με ασφάλεια, σε ελεγχόμενο περιβάλλον, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Η διοργάνωση συνεχίστηκε με το 2ο eScooter TrackNight (πλέον ως νυχτερινό event), το οποίο διεξήχθη με επιτυχία τον Δεκέμβριο του 2022.

Επίσης οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τα βασικά της οδήγησης εντός πίστας, εκπαιδεύθηκαν σε “οριακές” συνθήκες, απέκτησαν καλύτερη αντίληψη του οχήματος και του δρόμου, βελτίωσαν τις αντιδράσεις και τις ικανότητές τους και εν τέλει το θέαμα απόλαυσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, συμμετέχοντες ή μη.

Το 3ο eScooter Track Day στο Kartodromo – Καρτόδρομο

Η πίστα που επελέγη για το φετινό event είναι το Καρτόδρομο στις Αφίδνες, επίσης… by night! Όπως και πέρυσι, το event θα είναι εντυπωσιακό και άνετο χάρη στον επαρκέστατο φωτισμό της πίστας, αλλά και την πληρότητα των facilities που θα είναι στη διάθεση όσων συμμετέχουν με τα οχήματά τους, αλλά και των απλών θεατών που θα βρεθούν εκεί για να απολαύσουν τους “ηλεκτρικούς” γύρους τους!

Ήδη αγγίζουν τις 20 οι συμμετοχές στο φετινό Track Day με πατίνια κάθε είδους και κατηγορίας, αλλά και μονόκυκλα, ενώ διαρκώς αυξάνονται! Θα υπάρχει και η δυνατότητα ατομικής χρονομέτρησης για όσους συμμετέχοντες το επιθυμούν, ενώ διατηρείται η διαδικασία των “ανοιχτών” sessions, ώστε ο καθένας να μπορεί να βγεί και να μπει στην πίστα όποτε θέλει, κατά τη διάρκεια του session της κατηγορίας του. Μετά το τέλος του event θα πραγματοποιηθεί απομονή επάθλων στους κατόχους των ταχύτερων χρόνων της ημέρας ανά κατηγορία, αλλά και δώρων από τους χορηγούς του event.

Φυσικά στην πίστα θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, θα υπάρχει επαγγελματίας διασώστης με τον απαραίτητο εξοπλισμό για παν ενδεχόμενο και είναι υποχρεωτική η χρήση κράνους, ενώ συστήνεται σε όλους η χρήση επιπλέον εξοπλισμού (επιγονατίδες, επιαγκωνίδες, μποτάκια και ο κατάλληλος ρουχισμός).

Το 3ο eScooter TrackNight στην Ελλάδα διοργανώνεται από το GetElectric.gr και μεγάλος χορηγός του event είναι η Ecodrome, η οποία θα έχει και ορισμένα από τα κορυφαία πατίνια της στην πίστα, διαθέσιμα για δοκιμή.

Περισσότερες πληροφορίες, δήλωση συμμετοχής και διαρκή updates θα βρείτε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.