Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την τεχνική συνεργασία της με την Magna International Inc. (Magna), μια παγκόσμια τεχνολογική εταιρεία που ασχολείται με το mobility και έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι δύο εταιρείες υπέγραψαν συμφωνία για την ανάπτυξη ενός proof of concept για μια λύση αυτόνομης οδήγησης-infotainment, με στόχο την παροχή διαφοροποιημένων εμπειριών στους πελάτες, στοχεύοντας στο μέλλον του mobility.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η LG και η Magna θα διερευνήσουν την τεχνική δυνατότητα υλοποίησης της ενσωμάτωσης δυνατοτήτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της LG με το προηγμένο σύστημα υποστήριξης οδηγού (ADAS) και τις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης της Magna.

Η εταιρεία LG Vehicle component Solutions (VS) Company αναγνωρίζεται ως ηγέτης των δυνατοτήτων Infotainment εντός του οχήματος (IVI) στην αυτοκινητοβιομηχανία. Εν αναμονή του αυτοκινήτου του μέλλοντος, η LG VS Company διερευνά ενεργά το χαρτοφυλάκιο των μελλοντικών προϊόντων και τεχνολογιών της.

Αυτό το concept θα επικεντρωθεί στη δημιουργία εκτελέσιμων λύσεων IVI-ADAS για να ικανοποιεί καλύτερα τα προγράμματα οχημάτων των αυτοκινητοβιομηχανιών. Τόσο η LG όσο και η Magna παρουσίασαν αυτήν την ιδέα στους παγκόσμιους κατασκευαστές αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια της CES 2023.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Magna, η οποία δραστηριοποιείται πλέον στον τομέα της αυτόνομης οδήγησης, για να αναπτύξουμε ένα proof of concept που θα μπορούσε να προσφέρει αξία, η οποία θα επεκταθεί πέρα από τον τομέα του χαρτοφυλάκιού μας», δήλωσε ο Eun Seok-hyun, πρόεδρος της LG VS Company. «Σκοπεύουμε να συνεργαστούμε στενά για να επιδείξουμε πιθανές καινοτομίες ADAS που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους κατασκευαστές αυτοκινήτων να αντιμετωπίσουν μερικές από τις πιο δύσκολες προκλήσεις τους».

Η συνεργασία αυτή ακολουθεί την επιτυχημένη κοινοπραξία που ανακοίνωσαν τον Ιούλιο του 2021 η LG και η Magna με την επωνυμία LG Magna e-Powertrain Co., Ltd, με σκοπό να κατασκευάσουν inverters, κινητήρες και φορτιστές οχημάτων, καθώς και σχετικά συστήματα κίνησης για ηλεκτρικά οχήματα για την υποστήριξη της ταχέως αναπτυσσόμενης παγκόσμιας στροφής προς το όχημα για ορισμένες αυτοκινητοβιομηχανίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.