Η Cityzen συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα την προσπάθειά της για βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη, με 4 χώρους στάθμευσης του δικτύου της να ενσωματώνονται στο κοινόχρηστο δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων του Δικτύου ΦΟΡΤΙΖΩ.

Οι νέοι σταθμοί φόρτισης βρίσκονται οι δύο στην Αθήνα στο Cityzen «Πύργος Αθηνών» στους Αμπελοκήπους & στο Cityzen «Δικαστήρια Ευελπίδων» στην Κυψέλη και οι άλλοι δύο στο Μαρούσι, στο Cityzen «Αίθριο» & στο Cityzen «Φραγκοκκλησιάς».

Το δίκτυο ΦΟΡΤΙΖΩ δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο του ηλεκτρικού αυτοκινήτου να βρίσκει άμεσα σημεία κοινόχρηστης φόρτισης στα οποία μπορεί να ανεφοδιάζει εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητό του.

Η πρόσβαση στους σταθμούς φόρτισης είναι ανοικτή σε όλους τους χρήστες ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που θέλουν να συνδυάσουν τη στάθμευση και τις λοιπές υπηρεσίες της εταιρείας με τον ανεφοδιασμό του αυτοκινήτου τους, με ασφαλή και ποιοτικό τρόπο. Οι σταθμοί φόρτισης είναι διαθέσιμοι τόσο σε συνδρομητές του Δικτύου ΦΟΡΤΙΖΩ ή κατόχους FORTIZO Card, όσο και σε ad hoc χρήστες, οι οποίοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτούς μέσω σχετικής εφαρμογής, που δίνει τη δυνατότητα κράτησης, ενεργοποίησης, αλλά και παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο της συνεδρίας φόρτισης.

Οι σταθμοί φόρτισης που εγκαταστάθηκαν πρόσφατα στη Cityzen Parking & Services είναι εναλλασσόμενου ρεύματος, μέγιστης ισχύος 22 kW με ρευματοδότες Τύπου 2 και πληρούν όλες τις προδιαγραφές λειτουργίας των δημόσια προσβάσιμων σημείων φόρτισης.

Στο επόμενο διάστημα και ως το τέλος του έτους θα τεθούν σε λειτουργία πρόσθετα δημόσια προσβάσιμα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων του Δικτύου ΦΟΡΤΙΖΩ και σε άλλους χώρους στάθμευσης της Cityzen, συμβάλλοντας εμπράκτως στην προώθηση της ηλεκτροκίνησης και της βιώσιμης αστικής κινητικότητας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.