Ενώ η ελληνική αγορά “πλημμυρίζει” με ηλεκτρικά σκούτερ, δεκάδες διαφορετικά brands δημιουργούν ένα ιδιαίτερο τοπίο, στο οποίο εύκολα ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να “χαθεί”. Έτσι, προσπαθούμε να δίνουμε προτεραιότητα στα ποιοτικά brands που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα, με οχήματα ικανοποιητικών προδιαγραφών και το σημαντικότερο, με αντίστοιχου επιπέδου αντιπροσώπευση και after-sales support στην Ελλάδα. Η Horwin ανήκει στα brands αυτά και πλέον τα ηλεκτρικά σκούτερ της (και όχι μόνο) διατίθονται στην Ελλάδα από την Wheel&Water Technologies.

Η Horwin είναι μια εταιρεία με έδρα την Αυστρία, με εμπειρία 10+ ετών στον χώρο των EVs. Έχει πάνω από 200 dealers στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και στη γκάμα της θα βρείτε ηλεκτρικά σκούτερ αλλά και ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες μεγαλύτερης ισχύος (όπως η Horwin CR6, κατηγορίας L3e).

Το Horwin CR6 cafe racer

Horwin EK1 & EK3

Έμφαση έχει δοθεί στο design των μοντέλων της, αλλά και στις επιδόσεις τους. Για την Ελλάδα, ιδανικά μοντέλα είναι τα Horwin EK1 και Horwin EK3, στις κατηγορίες των 50cc και 125cc αντίστοιχα. Μάλιστα, έχουν βραβευθεί για τον σχεδιασμό τους διεθνώς, ενώ ξεχωρίζουν χάρη στα φωτιστικά σώματα LED εμπρός και πίσω. Επίσης, έμφαση δίνεται και στον τομέα της αυτονομίας, με δυνατότητα προσθήκης 2ης μπαταρίας. Έτσι, η αυτονομία των σκούτερ αυτών σχεδόν διπλασιάζεται, αγγίζοντας ακόμα και τα 180-200 Km. Επιπλέον, πρακτικά δεν μένετε ποτέ από μπαταρία αφού μπορείτε να κυκλοφορείτε με την πρώτη και ταυτόχρονα να φορτίζετε τη δεύτερη.

Η Horwin σχεδιάζει τα μοντέλα της ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά, έτσι είναι ελαφρώς μεγαλύτερα και αντέχουν περισσότερο βάρος από τα κλασικά κινέζικα μοντέλα. Φυσικά, δίνεται ιδιαίτερο βάρος στην ποιότητα, την άνεση, το σχεδιασμό, την ασφάλεια του αναβάτη και την αξιοπιστία του οχήματος. Τέλος, μικρές “high-tech” λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, όπως για παράδειγμα τα φώτα που μένουν ανοικτά για λίγο αφού κλειδώσετε, έως ότου απομακρυνθείτε!

Wheel&Water Technologies

Στην Ελλάδα, η Wheel&Water Technologies εισάγει και διαθέτει τα ηλεκτρικά σκούτερ Horwin. Αυτή τη στιγμή διαθέτει τα μοντέλα EK1 και EK3, συν τις “Deluxe” εκδόσεις τους, ενώ παρέχει και υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής, με πλήρες after-sales support. Η εταιρεία ετοιμάζει δύο νέα σημεία πώλησης και υποστήριξης στην Αθήνα, για να καλύψει τους πελάτες της. Προς το παρόν, μπορείτε να δείτε από κοντά τα μοντέλα της Horwin, αλλά και τα υπόλοιπα ηλεκτρικά σκούτερ, ηλεκτρικά πατίνια, εξοπλισμό διανομής/cargo κ.λπ. στην έκθεση της Wheel&Water στην Ν.Φιλαδέλφεια. Επίσης, αντιπρόσωποι της εταιρείας υπάρχουν στη Νίκαια και στο Κορωπί, αλλά και σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χανιά, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Κέρκυρα. Θα βρείτε όλα τα σημεία πώλησης και υποστήριξης εδώ.

Φυσικά, έχουμε ήδη στα χέρια μας το Horwin EK3 για αναλυτική δοκιμή! Έτσι, θα διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι τα πλεονεκτήματά του. Αναμείνατε το review μας τις επόμενες ημέρες…

Wheel&Water Technologies

https://www.wheelnwater.com/

Θεσσαλονίκης 24,
Νέα Φιλαδέλφεια Αττικης
(Παράδρομος Λεωφ. Κηφισού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.