Η RECOM Technologies, κορυφαία εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ευρωπαϊκός κατασκευαστής φωτοβολταϊκών μονάδων Bloomberg Tier 1, παρουσιάζει το νέο φωτοβολταϊκό πλαίσιο LION 390Wp Bifacial HJT Mono Crystalline Double Glass. Επιτρέποντας τη συγκομιδή περισσότερης ενέργειας, χάρη στην τεχνολογία Heterojunction (HJT), το LION 390Wp υπόσχεται εξαιρετική απόδοση σε μικρής και μεγάλης κλίμακας εφαρμογές εδάφους ή οροφής.

H σειρά Lion βασίζεται στην τεχνολογία Ετεροσύνδεσης (Heterojunction – HJT). Η τεχνολογία Ετεροσύνδεσης είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία που εγγυάται υψηλή απόδοση και χαμηλή υποβάθμιση της φωτοβολταϊκής μονάδας, βελτιώνοντας ουσιαστικά τα αποτελέσματα και την απόδοση σε βάθος χρόνου.

Οι κυψέλες ετεροσύνδεσης συνδυάζουν δύο διαφορετικές τεχνολογίες σε μία κυψέλη: ένα κρυσταλλικό κυτταρικό σιλικόνης που είναι τοποθετημένο μεταξύ δύο στρωμάτων άμορφου πυριτίου “λεπτού φιλμ”. Χρησιμοποιούμενες μαζί, αυτές οι τεχνολογίες επιτρέπουν αύξηση της απόδοσης των πάνελ και περισσότερη συλλογή ενέργειας σε σύγκριση με τα συμβατικά πάνελ. Xάρη στο καινοτόμο σχεδιασμό τα Lion πάνελ προσφέρουν έως και 20% περισσότερη ενεργειακή απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες και σε συνθήκες νεφώσεων. Διαθέτουν χαμηλό συντελεστή θερμοκρασίας -0,24% /°C ενισχύοντας τη λειτουργία υπό υψηλές θερμοκρασίες.

Η σειρά Lion της RECOM Technologies διατίθεται από 375Wp και φτάνει σε ισχύ πάνω από 700 Wp.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Bifacial – Διπλής Οψης HJT Μονοκρυσταλλικό Double Glass Πλαίσιο

30 έτη Εγγύηση Προϊόντος & Aπόδοσης

Χαμηλός Συντελεστής Θερμοκρασίας -0,24%/ °C

>91,25% απόδοση μετά από 30έτη

10-35% Kέρδος Παραγωγής Ενέργειας

Αποδοτικότητα Μονάδας > 22,5%

ΧΩΡΙΣ επιδράσεις LID&PID

Οι μονάδες παραγωγής της RECOM είναι πιστοποιημένες με τα πρότυπα ISO 9001 και 14001.  Η σειρά Lion είναι πλήρως πιστοποιημένη με τα πρότυπα IEC61215 & 61730 και με τις πιστοποιήσεις για μεγάλη αντοχή σε φορτία ανέμου έως 2400Pascal  και σε χιονιού έως και 5400Pascal.

Η RECOM υποστηρίζει γρήγορες και αξιόπιστες παραδόσεις διασφαλίζοντας τη διαθεσιμότητα των προϊόντων σε αποθήκες στην Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενεργειακές λύσεις της RECOM, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://recom-tech.com. Για εμπορικά και τεχνικά θέματα, επικοινωνήστε στο info@recom-tech.com.

HJT LION 390 Wp HJT LION 390 Wp 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.