Αρχική EVs Το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) Δήμου Ρεθύμνης τίθεται προς έγκριση

Το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) Δήμου Ρεθύμνης τίθεται προς έγκριση

Το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) του Δήμου Ρεθύμνης θα συζητηθεί στην προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, Μεικτή Τακτική Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,  η οποία  θα διεξαχθεί δια ζώσης  και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη στις 12:30μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεως της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ρεθύμνης (κτίριο Δελφίνι).

Ήδη, από τη Δ/νση Πληροφορικής – Προγραμματισμού & Ανάπτυξης  του Δήμου Ρεθύμνης, έχει τεθεί υπόψη των Μελών της ΕΠΖ προς ενημέρωσή τους, τα προαπαιτούμενα έργα για τη χρηματοδότηση του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων του Δήμου Ρεθύμνης από το Πράσινο Ταμείο. Εκτός της  έγκρισής του από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, στα παραδοτέα του Σ.Φ.Η.Ο. περιλαμβάνονται η χαρτογράφηση της περιοχής παρέμβασης και η ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης,  η χωροθέτηση σημείων επαναφόρτισης και θέσεων στάθμευσης ηλεκτρικών οχημάτων, σενάρια ανάπτυξης δικτύου σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων , διαβούλευση κ.α.

Στο  πλαίσιο της συγκεκριμένης συνεδρίασης της ΕΠΖ θα συζητηθεί επίσης η προέγκριση  άδειας λειτουργίας κέντρου διασκέδασης.

Προηγούμενο άρθροΗ Anytime λανσάρει το πρώτο «πράσινο» πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου
Επόμενο άρθροΜιχάλης Παπαδόπουλος: Η Αστυπάλαια γίνεται σημείο αναφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο στη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών, στις υπηρεσίες κινητικότητας και στην πράσινη ενέργεια
Λάτρης της τεχνολογίας και της αυτοκίνησης από μικρή ηλικία, αρθρογραφώ σε tech media από το...μακρινό, πλέον, 2006. Το concept της ηλεκτροκίνησης με συνεπήρε από τη στιγμή που ανέβηκα για πρώτη φορά σε ηλεκτρικό πατίνι και μπήκα στο πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Κατά βάθος, όμως, θα είμαι πάντα λίγο "petrolhead"...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.