Η FREENOW, το Super App Μετακίνησης, προσφέρει εύκολη και ασφαλή μετακίνηση σε όλους, ενώ παράλληλα, παρέχει ευκαιρίες σε περισσότερους από 7,000 εγγεγραμμένους οδηγούς που επιθυμούν να ενισχύσουν το εισόδημά τους στην Ελληνική αγορά. Ωστόσο, η FREENOW δεν θα αποτελούσε το Super App Μετακίνησης χωρίς τις γυναίκες οδηγούς της που έχουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της μετακίνησης στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η FREENOW αναδεικνύει αληθινές ιστορίες των γυναικών πίσω από το τιμόνι, των οδηγών ταξί που γράφουν την δική τους ιστορία καθημερινά στους δρόμους. Η Γενική Διευθύντρια της FREENOW, Άσπα Τοπαλίδου και η ομάδα της συνάντησαν μερικές από τις γυναίκες οδηγούς που μέσω της FREENOW βρίσκουν τρόπους για να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους. Οι ίδιες μοιράζονται τις ιστορίες τους, τα μικρά ή μεγάλα πράγματα που εκτιμούν κατά τη διάρκεια των καθημερινών τους διαδρομών.

“Χάρη στη FREENOW έχω την ευελιξία να διαχειρίζομαι το καθημερινό μου πρόγραμμα και να εξασφαλίζω πολύτιμο χρόνο με την οικογένειά μου”, Αγκλίνα, οδηγός ταξί που συνεργάζεται με τη FREENOW

Η Αγκλίνα έμαθε τη FREENOW μέσω άλλων συναδέλφων της που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα. Οδηγώντας δηλώνει ότι νιώθει εντελώς ελεύθερη, καθώς με τη FREENOW έχει την ελευθερία να διαχειρίζεται μόνη της το καθημερινό της πρόγραμμα και να θέτει τους δικούς της στόχους. Αυτή η αίσθηση, όπως αναφέρει, είναι ένας από τους κύριους λόγους που επιλέγει να χρησιμοποιεί τη FREENOW εξασφαλίζοντας ότι μπορεί να στηρίξει την οικογένειά της. Η Αγκλίνα, εκτιμά ιδιαιτέρως το γεγονός ότι η FREENOW έχει μια μεγάλη βάση ενεργών επιβατών τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα, επιτρέποντας ικανοποιητικό αριθμό διαδρομών σε εβδομαδιαία βάση. Η αίσθηση της ελευθερίας που αποκτά οδηγώντας με τη FREENOW είναι κάτι το εκπληκτικό για εκείνη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

“Οδηγώντας με τη FREENOW είχα την ευκαιρία να ξεκινήσω μια νέα καριέρα και να φροντίσω για τις σπουδές του παιδιού μου”, Κωνσταντίνα, οδηγός ταξί που συνεργάζεται με τη FREENOW

Η Κωνσταντίνα είναι αυτοκινητίστρια, μουσικός και μία από τις πιο έμπειρες οδηγούς της εφαρμογής. Η FREENOW της επιτρέπει να διαχειρίζεται αποτελεσματικά το χρόνο της μεταξύ των καθημερινών της δραστηριοτήτων. Αυτό που αγαπά περισσότερο, είναι ότι με τη FREENOW μπορεί να είναι το αφεντικό του εαυτού της, βάζοντας την αγαπημένη της μουσική στα ηχεία και προσφέροντας μια ξέγνοιαστη εμπειρία μετακίνησης στους επιβάτες. Ένα από τα χαρακτηριστικά που εκτιμά επίσης στην πλατφόρμα είναι το γεγονός ότι όταν τελειώνει μια διαδρομή, λαμβάνει αμέσως ένα νέο αίτημα για την επόμενη. Η Κωνσταντίνα νιώθει περήφανη οδηγός της FREENOW, καθώς ούσα μητέρα μπορεί να ισορροπήσει το πρόγραμμά της μεταξύ εργασίας και οικογένειας. Η ίδια τονίζει ότι η καλύτερη ανταμοιβή μετά από μια μέρα οδήγησης είναι η ευχαρίστηση που μοιράζονται οι επιβάτες μαζί της.

“Η FREENOW μου προσέφερε τη δυνατότητα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα”, Ειρήνη, οδηγός ταξί που συνεργάζεται με τη FREENOW

Η Ειρήνη λατρεύει την οδήγηση. Από πάντα θυμόταν τον εαυτό της να ενθουσιάζεται κατά τη διάρκεια διαδρομών με το αυτοκίνητο. Η FREENOW της προσέφερε την ευκαιρία να εργαστεί σε αυτό που την παθιάζει περισσότερο. Η ίδια απολαμβάνει τις διαδρομές με την πλατφόρμα σε όλη την Αθήνα, καθώς ανακαλύπτει συνεχώς νέα μέρη. Οδηγώντας με τη FREENOW εξασφαλίζει οικονομική σταθερότητα για να μπορεί να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Αυτό που της αρέσει περισσότερο στην πλατφόρμα είναι ότι μπορεί να εξασφαλίσει το εισόδημά της ανά πάσα στιγμή, ενώ έχει τη δυνατότητα να περάσει όσο χρόνο θέλει με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Ειρήνη δηλώνει πως εκτιμά την αξιοπιστία της FREENOW ως πλατφόρμα, καθώς μέσω των λειτουργιών που προσφέρει, μπορεί να οργανώνει το καθημερινό της πρόγραμμα.

H FREENOW, με σκοπό να ενθαρρύνει όλο και περισσότερες γυναίκες να μπουν ισότιμα στο επάγγελμα και να εγγραφούν στην πλατφόρμα, ζήτησε από τις οδηγούς να μοιραστούν μια συμβουλή για όλες τις γυναίκες που θα ήθελαν να γίνουν οδηγοί. Η Ειρήνη ενθαρρύνει “Τολμήστε, μην φοβάστε, σπάστε τα στερεότυπα”. Η Αγκλίνα προτρέπει “Να είστε σίγουρες για τον εαυτό σας. Μπορούμε να επιτύχουμε κάθε στόχο που θέτουμε”. Ομοίως, η Κωνσταντίνα αναφέρει “Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Σπάστε τα ταμπού και ενθαρρύνετε τους άνδρες να στηρίζουν τις γυναίκες οδηγούς”.

H FREENOW ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν οδηγοί ταξί, να ενταχθούν στην κοινότητα των οδηγών της και να γνωρίσουν τα οφέλη της οδήγησης με την πλατφόρμα. Στηρίζοντας έμπρακτα τη συμπερίληψη και τις γυναίκες οδηγούς, η FREENOW προσφέρει μηδενική προμήθεια, για 1 μήνα, σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να εγγραφούν στην πλατφόρμα της FREENOW από τις 08 Μαρτίου έως τις 31 Μαρτίου. Η FREENOW εξασφαλίζει ευελιξία στους οδηγούς της να δημιουργήσουν το δικό τους πρόγραμμα και να αποφασίσουν με βάση τις δικές τους ανάγκες, τις ημέρες, τις ώρες και τη διάρκεια της οδήγησης τους με την εφαρμογή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.