Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα,  ολοκλήρωσε την πιστοποίηση της εταιρείας ΔΕΗ Ανανεώσιμες με τα πρότυπα ISO 9001:2015, 14001:2015 & 45001:2018, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας για υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Το πεδίο εφαρμογής των συστημάτων διαχείρισης που εφαρμόζει η εταιρεία αφορά στην ανάπτυξη, την αδειοδότηση, την διαχείριση κατασκευής έργων και την εκμετάλλευση σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ).

Η TÜV AUSTRIA Hellas πιστοποίησε την ΔΕΗ Ανανεώσιμες με τα πιο διαδεδομένα πρότυπα παγκοσμίως που εγγυώνται την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του οργανισμού, τον σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο. Ειδικότερα, το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001) εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, ενώ το Σύστημα Περιβαλλοντικής διαχείρισης (ISO 14001) διασφαλίζει την κατάλληλη διαχείριση των περιβαλλοντικών κινδύνων και την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος από τις κατασκευαστικές και εμπορικές δραστηριότητες. Τέλος, το «Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας και της Ασφάλειας στην Εργασία» (ISO 45001) συστηματοποιεί, ελέγχει και μειώνει τους επαγγελματικούς κινδύνους για τους εργαζομένους, τους επισκέπτες και τους προμηθευτές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, κ. Κωνσταντίνος Μαύρος, σχολίασε «Στον όμιλο ΔΕΗ λειτουργούμε διαχρονικά υπεύθυνα εστιάζοντας στο Περιβάλλον και τον Άνθρωπο. Οι πιστοποιήσεις της ΔΕΗ Ανανεώσιμες με την υπογραφή κύρους της TÜV AUSTRIA Hellas επιβεβαιώνουν το ότι συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού μας και στην αναβάθμιση των ήδη υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών μας. Στη ΔΕΗ Ανανεώσιμες παρακολουθούμε και μετράμε τις επιδόσεις μας και λαμβάνουμε μέριμνα προκειμένου να ευθυγραμμίζονται η στρατηγική και οι δραστηριότητες της εταιρείας με βέλτιστες πρακτικές που συμβάλλουν στην εκπλήρωση των βιώσιμων κριτηρίων για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και τη βιώσιμη Εταιρική Διακυβέρνηση (ESG)».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas, κ. Ιωάννης Καλλιάς, δήλωσε «Στην TÜV AUSTRIA Hellas στεκόμαστε στο πλευρό όλων των Οργανισμών που εξελίσσονται με Υπευθυνότητα. Αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό μας ολοκληρώνουμε τις απαραίτητες διαδικασίες σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα ώστε να παρέχουμε Πιστοποιήσεις με πολλαπλασιαστική αξία σε κάθε επίπεδο λειτουργίας, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την εξέλιξη κάθε εταιρείας με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια. Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες δραστηριοποιούμενη σε ένα κατεξοχήν πεδίο που συνδέεται άρρηκτα με την παραγωγή καθαρής ενέργειας και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, αποδεικνύει στην πράξη και μέσα και από τις πιστοποιήσεις της, την κοινωνική και περιβαλλοντική της υπευθυνότητα».

Δείτε επίσης:

Πιστοποίηση σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων από την TÜV AUSTRIA Hellas

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.