Δεκάδες ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα γέμισαν τους δρόμους του κέντρου της Κηφισιάς την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, στο πρώτο Kif-e-Ride που διοργάνωσε το GetElectric.gr, υπό την αιγίδα και με την αρωγή του Δήμου Κηφισιάς.

Kif-e-Ride POV video

Ο στόχος ήταν η ενημέρωση του κοινού για τα μέσα μικροκινητικότητας και τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης στις πόλεις αλλά και η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να απολαύσουν μια πανέμορφη διαδρομή, μήκους 6 Km, στο κέντρο της πόλης, με ηλεκτρικά πατίνια, ηλεκτρικά (και συμβατικά) ποδήλατα, ηλεκτρικά μονόκυκλα και κάθε είδους αντίστοιχο μικρο-όχημα, σε car-free δρόμους.

Του Kif-e-Ride προηγήθηκε η διεξαγωγή ενός σεμιναρίου ασφαλούς οδηγήσης με μέσα μικροκινητικότητας, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) “Πάνος Μυλωνάς”.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Δημήτρης Σκιάννης – GetElectric.gr, Γιώργος Θωμάκος – Δήμαρχος Κηφισιάς, Σταύρος Ζαπάντης – Πρόεδρος Δ.Σ. Κηφισιάς, Ρένος Παπαπάσχος, Σίμος Κόκκινος

Το event πραγματοποιήθηκε ως μέρος των δράσεων του Δήμου Κηφισιάς στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου). Ο Δήμος Κηφισιάς είναι ο μόνος της Ελλάδας που συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα SPARCS (SUSTAINABLE ENERGY POSITIVE & ZERO CARBON COMMUNITIES), για τη δημιουργία βιώσιμων και μηδενικού αποτυπώματος κοινοτήτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.