Η LG Magna e-Powertrain, μια κοινοπραξία μεταξύ της LG Electronics (LG) και της Magna International Inc. (Magna), γιόρτασε την τελετή έναρξης εργασιών του νέου της εργοστασίου στο Ramos Arizpe του Μεξικού. Προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί το 2023, η νέα εγκατάσταση θα παράγει inverters, κινητήρες και φορτιστές οχημάτων για την υποστήριξη της νέας πλατφόρμας ηλεκτρικών οχημάτων της General Motors. Το εργοστάσιο των 260.000 τετραγωνικών ποδιών (24.155 τετραγωνικών μέτρων) θα είναι η πρώτη βάση παραγωγής της LG Magna e-Powertrain στη Βόρεια Αμερική και αναμένεται να δημιουργήσει περίπου 400 νέες θέσεις εργασίας.

«Ενισχύοντας την ικανότητα της κοινοπραξίας μας να αναπτύσσει και να παράγει προηγμένα υποσυστήματα για ηλεκτρικά οχήματα, η τοποθεσία Ramos αντιπροσωπεύει έναν από τους βασικούς πυλώνες της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της LG να γίνει ο καλύτερος συνεργάτης καινοτομίας της αυτοκινητοβιομηχανίας», δήλωσε ο Eun Seok-hyun, πρόεδρος της LG Vehicle component Solutions Company.

«Αυτή η νέα εγκατάσταση καταδεικνύει τη συνεχή ανάπτυξη της LG Magna e-Powertrain», δήλωσε ο Cheong Won-suk, διευθύνων σύμβουλος της LG Magna e-Powertrain. «Η συνεχιζόμενη επιτυχία της κοινοπραξίας θα μας επιτρέψει να υποστηρίξουμε καλύτερα τους πελάτες μας με τα κορυφαία εξαρτήματα για την επόμενη γενιά ηλεκτρικών οχημάτων και θα μας βοηθήσει να επεκτείνουμε την παρουσία μας στην ταχέως αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά ηλεκτρικών οχημάτων».

Στην τελετή έναρξης εργασιών, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Απριλίου, παρευρέθηκαν στελέχη των LG Magna e-Powertrain, LG Electronics, Magna, General Motors και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Σε διάστημα μόλις ενός έτους, προσθέσαμε μια συμφωνία επέκτασης, προσδιορίσαμε μια στρατηγική τοποθεσία για να υποστηρίξουμε τον πελάτη μας και τώρα είμαστε στη διαδικασία υλοποίησης των σχεδίων μας», δήλωσε ο Tom Rucker, πρόεδρος της Magna Powertrain. «Η κατασκευή μιας νέας εγκατάστασης είναι μια αληθινή απόδειξη της δύναμης αυτής της συνεργασίας και της δέσμευσης για την παροχή καινοτόμων λύσεων στους πελάτες για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις τους. Ενισχύει επίσης την ενεργό συμμετοχή μας στον μετασχηματισμό της ηλεκτροκίνησης είτε με υποσυστήματα eDrive είτε με πλήρη συστήματα».

Η General Motors είναι ο θεμελιώδης πελάτης για τη νέα εγκατάσταση η οποία θα παίξει βασικό ρόλο στο ταξίδι της GM για την οικοδόμηση μιας ισχυρής, επεκτάσιμης, βιώσιμης και εστιασμένης στη Βόρεια Αμερική αλυσίδα εφοδιασμού ηλεκτρικών οχημάτων.

Η LG Magna e-Powertrain, που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 2020, συνδυάζει την τεχνογνωσία της LG στην ανάπτυξη εξαρτημάτων για κινητήρες, inverters και φορτιστές οχημάτων με την ικανότητα της Magna στα ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης κίνησης και στην κατασκευή αυτοκινήτων. Η κοινοπραξία αναμένεται να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη και των δύο εταιρειών στον εξαιρετικά ανταγωνιστικό κλάδο των ηλεκτρικών οχημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.