Στον απόηχο της έλευσης της RideMovi στην Ελλάδα, μια είδηση που αποκλειστικά διαβάσατε πριν λίγες μέρες στο GetElectric.gr, έχουμε επιπλέον πληροφορίες όσον αφορά τη λειτουργία της εταιρείας στη χώρα μας. Ειδικότερα, όσον αφορά τη διαχείριση και συντήρηση του στόλου ηλεκτρικών ποδηλάτων της RideMovi, η Evedima Greece είναι η εταιρεία που αναλαμβάνει αυτό το έργο.

Σας “συστήσαμε” την Evedima Greece πριν λίγες εβδομάδες και στο σχετικό μας άρθρο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα. Η εταιρεία ήρθε σε συμφωνία με την RideMovi και έτσι είναι αυτή που θα συντηρεί και θα διαχειρίζεται σε καθημερινή βάση τα e-bikes της, αρχικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι της Evedima θα αναλάβουν την τοποθέτηση των ποδηλάτων στις προκαθορισμένες ζώνες, από όπου θα μπορούν οι χρήστες να τα ξεκλειδώσουν και να ξεκινήσουν τη διαδρομή τους. Επίσης θα είναι υπεύθυνοι για την επαναφόρτισή τους, όταν χρειαστεί, τη μεταφορά και επανατοποθέτησή τους (relocation) σε hot-spots, δηλαδή σε σημεία που υπάρχει μεγάλη ζήτηση και μικρή διαθεσιμότητα. Φυσικά θα είναι υπεύθυνοι και για την συλλογή και μεταφορά τους στο service spot της Evedima, όπου θα γίνονται οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης, επισκευής αλλά και ο καθαρισμός των ηλεκτρικών ποδηλάτων.

ridemovi ελλάδα ηλεκτρικά πατίνια ποδήλατα shared micromobility (5)

Η διαχείριση στόλων shared πατινιών και ποδηλάτων δεν είναι ένα εύκολο task, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε dockless οχήματα. Αυτά δεν έχουν σταθερές “βάσεις” για την τοποθέτησή τους και πρακτικά μπορούν να αφεθούν οπουδήποτε εντός της προκαθορισμένης ζώνης χρήσης τους. Έτσι, σε καθημερινή βάση χρειάζονται συλλογή, επανατοποθέτηση, καθαρισμό, συντήρηση και επαναφόρτιση ώστε να είναι πάντα διαθέσιμα και σε άριστη λειτουργική κατάσταση. Η Evedima Greece είναι από τις λίγες εταιρείες στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή που παρέχει τέτοιες υπηρεσίες και η συνεργασία της με την RideMovi είναι εξ’ίσου σημαντική για αμφότερες τις πλευρές, δεδομένου οτι στο project εμπλέκεται και η πολυεθνική Free Now, πλέον.

Σας αρέσουν τα άρθρα μας; Ακολουθήστε μας στο Google News, στο YouTube, στο Facebook και στο Instagram!

Δείτε επίσης:

Τo BEAT γίνεται Free Now και θα διαθέτει και e-bike rides

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.