Σε δημόσια εμφάνισή του στο κέντρο του Βόλου σήμερα, ο Δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, οδήγησε ένα ηλεκτρικό πατίνι στους δρόμους της. Συγκεκριμένα ο κ.Μπέος έφυγε από το δημαρχείο με ηλεκτρικό πατίνι της Hive, όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες και το video (χωρίς κράνος, όμως), προκειμένου να επιθεωρήσει την εξέλιξη της κατασκευής των έργων στον σταθμό στάθμευσης της οδού Φιλελλήλων και στο Δημοτικό θέατρο.

Ο Αχιλλέας Μπέος διέσχισε με το πατίνι τις οδούς Ιάσονος, Δημητριάδος και Λαμπράκη, ενώ στη διαδρομή χαιρετούσε πολίτες. Η βόλτα του κ.Μπέου είχε και ως σκοπό να αντιληφθεί τη χρησιμότητα των ηλεκτρικών πατινιών στον Βόλο, καθώς ο Δήμος βρίσκεται σε διαδικασία διερεύνησης προμήθειας 250 αντίστοιχων πατινιών που θα διατίθονται δωρεάν στους πολίτες.

Το GetElectric έχει υποβάλλει ερώτημα στη Hive όσον αφορά το ενδεχόμενο δραστηριοποίησής της στο Βόλο και θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε νεότερα.

Πηγή: thenewspaper

Πηγή αρχικής εικόνας: e-thessalia

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του GetElectric.gr, η διαδικασία ήταν γρήγορη και αναπάντεχη και ουσιαστικά, μέσα σε ελάχιστα 24ωρα, η εταιρεία αποφάσισε να διακόψει τη λειτουργία της στην Ελλάδα, συγκέντρωσε τα πατίνια της και αποχώρησε. Μάλιστα, μέχρι πριν 2 εβδομάδες, η εταιρεία είχε σκοπό να φέρει νέα μοντέλα στην Ελλάδα, σαφώς βελτιωμένα και πιο ανθεκτικά, με ανάρτηση στο εμπρός μέρος, ενώ και η συντήρηση του στόλου της γινόταν τακτικά. Επιπλέον, είχαμε αναφέρει πως η εταιρεία σκόπευε να επεκτείνει τη δραστηριότητά της και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως στο Βόλο. […]

  2. […] Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του GetElectric.gr, η διαδικασία ήταν γρήγορη και αναπάντεχη και ουσιαστικά, μέσα σε ελάχιστα 24ωρα, η εταιρεία αποφάσισε να διακόψει τη λειτουργία της στην Ελλάδα, συγκέντρωσε τα πατίνια της και αποχώρησε. Μάλιστα, μέχρι πριν 2 εβδομάδες, η εταιρεία είχε σκοπό να φέρει νέα μοντέλα στην Ελλάδα, σαφώς βελτιωμένα και πιο ανθεκτικά, με ανάρτηση στο εμπρός μέρος, ενώ και η συντήρηση του στόλου της γινόταν τακτικά. Επιπλέον, είχαμε αναφέρει πως η εταιρεία σκόπευε να επεκτείνει τη δραστηριότητά της και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως στο Βόλο. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here