Ο ΣΕΜΕ δημοσίευσε τις πωλήσεις ηλεκτρικών δικύκλων για τον Φεβρουάριο του 2023 με βάση και τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Υπενθυμίζουμε οτι οι πωλήσεις δεν περιλαμβάνουν αυτές των δικύκλων της κατηγορίας 50cc (μοτοποδήλατα/mopeds). Ταξινομήθηκαν συνολικά 2.780 δίκυκλα τον περασμένο μήνα, εκ των οποίων τα 52 ήταν ηλεκτρικά. 

Στην 1η θέση των πωλήσεων αυτό το μήνα ανέβηκε το eFun Tiger με 6 ταξινομήσεις. Ισοβάθμησε, ωστόσο, με το Super Soco CPX. Στη 3η θέση, βρίσκουμε το eFun Lipo με 3 ταξινομήσεις (μπορείτε να δείτε τη δοκιμή του εδώ). Τις ίδιες ταξινομήσεις κατέγραψε και το Sunra Robo-S, ενώ ακολούθησαν πολλά μοντέλα με 2 ταξινομήσεις έκαστο.

Super Soco CPX
Super Soco CPX

Τέλος, ταξινομήθηκαν και 15 ηλεκτρικά 3κυκλα και 4κυκλα/microcars.

Για όλο το 2023, στην 1η θέση βρίσκουμε το Daytona e-Viball 125 με 9 ταξινομήσεις (μπορείτε να δείτε τη δοκιμή του εδώ). Στη 2η θέση ισοβαθμούν τα BMW CE-04 και eFun Tiger με 8 ταξινομήσεις ενώ την 3η καταλαμβάνουν από κοινού τα Piaggio 1 και Daytona F5 με 7 ταξινομήσεις έκαστο.

Συνολικά για όλο το 2023 έχουν πωληθεί 106 ηλεκτρικά δίκυκλα (σε σύνολο 5.654 δικύκλων). Επιπλέον, 28 ηλεκτρικά τρίκυκλα-τετράκυκλα, μαζί με microcars.

Σας αρέσουν τα άρθρα μας; Ακολουθήστε μας στο Google News, στο YouTube, στο Facebook και στο Instagram!

Δείτε επίσης:

Πωλήσεις ηλεκτρικών δικύκλων – Ιανουάριος 2023

Πωλήσεις ηλεκτρικών δικύκλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.