Η Charge Me, η πρώτη εταιρεία επαγγελματικών λύσεων φόρτισης στην Ελλάδα, έφερε μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση που δίνει λύσεις στις ανάγκες φόρτισης και στάθμευσης ηλεκτρικών πατινιών και ποδηλάτων. Ένα θέμα που είναι ολοένα και πιο σημαντικό σε όλες τις δυτικές χώρες καθώς εξυπηρετεί έναν αυξανόμενο αριθμό πολιτών που επιλέγουν να μετακινούνται με εναλλακτικούς και πιο φιλικούς στο περιβάλλον τρόπους. Η πρόταση αυτή εντάσσεται στην κατηγορία Smart City και αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για Επιχειρήσεις, δημόσιους και Ιδιωτικούς χώρους αλλά και δημόσιες υπηρεσίες και χώρους εκδηλώσεων.

Ασφαλής στάθμευση και φόρτιση escooters και ηλεκτρικών ποδηλάτων (ebikes)

Η πρόταση της Charge Me για την ασφαλή φόρτιση και στάθμευση αποτελεί μια ολοκληρωμένη, επαγγελματική αλλά και μοντέρνα σχεδιαστικά λύση. Τα νέα αυτά μοντέλα έχουν την εμπορική ονομασία TRAP και SOCA και ήδη διατίθεται στην Ελληνική αγορά ενώ εκατοντάδες αντίστοιχα έχουν εγκατασταθεί και σε πόλεις όπως το Παρίσι, η Βαρκελώνη, το Βερολίνο και πολλές άλλες:

TRAP

Το TRAP είναι ο ιδανικός χώρος στάθμευσης και φόρτισης για ηλεκτρικά πατίνια (e-Scooters). Είναι 100% συμβατό με όλα τα μοντέλα ηλεκτρικών πατινιών στην αγορά. Ιδανικό για εγκατάσταση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους επιχειρήσεων, καθώς και σε δημόσιους και διάφορους ιδιωτικούς χώρους.

Κάθε μονάδα Trap περιλαμβάνει:

  • 4 θέσεις στάθμευσης, ενώ είναι και επεκτάσιμη.
  • Κλείδωμα και ξεκλείδωμα πόρτας: αυτόνομο ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο με πιστοποίηση IP65, IK07.
  • Αυτονομία πληκτρολογίου: έως 80.000 χρήσεις ανά ζεύγος μπαταριών.
  • Μεταλλική κατασκευή με εξωτερική επεξεργασία και ενισχυμένες πόρτες.
  • Στερεώνεται στο έδαφος και συνδέεται στην πρίζα.
  • Χώρο αποθήκευσης για κράνη και άλλα αξεσουάρ.

SOCA

Το SOCA είναι ένας ασφαλής χώρος στάθμευσης για ηλεκτρικά αλλά και συμβατικά ποδήλατα ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως σταθμός φόρτισης τους. Διαθέτει φορτιστή 100% συμβατό με όλα τα μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων (e-bikes). Επιτυγχάνει ασφάλεια στάθμευσης καθώς κάθε ποδήλατο κλειδώνεται με 2 αλυσίδες μαγνησίου.

Κάθε μονάδα Soca περιλαμβάνει:

  • Δύο ντουλάπια για την ασφαλή αποθήκευση του κράνους ή του φορτιστή εξοπλισμένα με ηλεκτρονικό κλείδωμα και αντικλεπτικές πόρτες.
  • Ντουλάπι με 1 βύσμα, 2 USB + 1 USB Type C. Όλα με τεχνολογία AcT για γρήγορη και ασφαλή φόρτιση της μπαταρίας χωρίς να την επιβαρύνει.

Λύσεις φόρτισης για κινητά και Tablets και άλλες συσκευές

Επιπλέον η Charge Me, διαθέτει εδώ και περισσότερα από 11 χρόνια επαγγελματικές και πρωτότυπες λύσεις φόρτισης κινητών και άλλων μικροσυσκευών όπως tablets, laptops, κ.α

Έχει εγκαταστήσει και διαθέτει στην αγορά λύσεις και μοντέλα τα οποία καλύπτουν πολλές ανάγκες όπως, μικρούς ή μεγάλους φορτιστές για επιχειρήσεις, γραφεία και δημόσιους χώρους, φορητούς φορτιστές πολλαπλών χρήσεων, επιδαπέδιους σταθμούς φόρτισης με οθόνες που συνδυάζουν παράλληλα και διαφημιστική προβολή (branding.

Οι λύσης της Charge Me παρέχονται με την μορφή Ενοικίασης ή και πώλησης ανάλογα την ανάγκη.

Περισσότερες πληροφορίες για τους σταθμούς φόρτισης της Charge Me, θα βρείτε στο https://chargeme.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.