Η “Ελληνική Ομοσπονδία Αστικής Ποδηλασίας” και η “Ποδηλαττική Κοινότητα”, σε συνεργασία με την Dintello και την υποστήριξη της Kosmoride στο πλαίσιο της δράσης «Πάμε με ποδήλατο, Δήμαρχε!» διοργανώνει την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024 και ώρα 10:30 π.μ. την εναρκτήρια εκδήλωση της δράσης στο Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής.

Με το Δήμαρχο Στέλιο Μαμαλάκη, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους ξεκινάμε από την Πλατεία Ηρώων (Λ. Αγ. Δημητρίου). Με ηλεκτρικά ποδήλατα που μας προσφέρει ευγενικά η Kosmoride κάνουμε μια διαδρομή στο Δήμο Αγίου Δημητρίου ζώντας την εμπειρία και την εφικτότητα της καθημερινής αστικής μετακίνησης με ηλεκτρικό ποδήλατο και αναζητώντας τις ιδανικές διαδρομές.

Συζητάμε για τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, τις καλές πρακτικές για τηνευαισθητοποίηση των πολιτών, για την μετακίνηση με ποδήλατο στην πόλη, τις ανάγκεςτων ποδηλατών, την “πρωτοβουλία – πρόγραμμα κινήτρων” της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής Ποδηλασίας “Bike to Work” και το ρόλο και τις ανάγκες των ΟΤΑ για την προώθηση τηςβιώσιμης κινητικότητας.

Λίγα λόγια για την Ελληνική Ομοσπονδία Αστικής Ποδηλασίας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αστικής Ποδηλασίας ιδρύθηκε το 2020 με σκοπό την προώθησητης χρήσης του ποδηλάτου στο πλαίσιο μιας βιώσιμης πολιτικής για τις αστικές και περιαστικές μετακινήσεις στην Ελλάδα. Η Ομοσπονδία έχει μέλη Σωματεία Αστικής Ποδηλασίας από όλη την Ελλάδα και είναι πλήρες μέλος της ECF – European Cyclists Federation

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.