Την Ecocar, την γνωρίζετε καλά όλοι, πλέον. Η εταιρεία που δραστηριοποιείται στη χώρα μας εδώ και σχεδόν 6 χρόνια, αρχικά σχεδόν μονοπωλώντας την αγορά ηλεκτρικών microcars με το μοντέλο City και έπειτα διευρύνοντας τη γκάμα της με ταχύτερα και ισχυρότερα ηλεκτρικά μικροαυτοκίνητα, επαγγελματικά pickups αλλά ακόμα και επιβατικό SUV, συνεχίζει να επενδύει στην ηλεκτροκίνηση και να εισάγει νέα EVs στην αγορά. Σας έχουμε ήδη παρουσιάσει τα Pocco, G300 και Yudo, έτσι μπορείτε να πάρετε μια καλή ιδέα για τη γκάμα της εταιρείας μέσω αυτών των δοκιμών μας.

Πλέον, όμως, η εταιρεία διαθέτει στην Ελλάδα και ίσως το πρώτο ηλεκτρικό “διπλοκάμπινο” pickup της αγοράς, το Ecocar Victory Double Cabin! Το μοντέλο είναι διαθέσιμο “δίπλα” στο κλειστό Victory Van και το “μονοκάμπινο” Victory Pick Up και αξίζει να το γνωρίσετε καλύτερα, ειδικά εάν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη κατηγορία οχήματος.

Με τις εξωτερικές διαστάσεις να ανέρχονται σε 4400 Χ 1650 Χ 1920 mm (Μήκος X Πλάτος X Ύψος), τη δυνατότητα ωφέλιμου φορτίου 965 κιλών και διαθέτοντας 3 πόρτες για εύκολη πρόσβαση, το μικρότερο μοντέλο της σειράς Victory, το ECOCAR VICTORY VAN δείχνει να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις ενός επαγγελματία, ενώ εξακολουθούν και τα φορολογικά κίνητρα για επιχειρήσεις και επαγγελματίες που επιλέγουν ηλεκτρικά “επαγγελματικά”.

Όλα τα μοντέλα της γκάμας Victory τροφοδοτούνται από έναν σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα μόνιμου μαγνήτη τοποθετημένο στο πίσω μέρος, που στέλνει 80 ίππους και 200 Nm ροπής στον πίσω άξονα και αντλεί την ενέργεια του από μια μπαταρία LFP χωρητικότητας 41,86 kWh, ικανή να προσφέρει αυτονομία έως 300 Km και μέγιστη ταχύτητα 100 Km/h. Σε DC ταχυφορτιστή η μπαταρία φορτίζει σε περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά, ενώ η φόρτιση από AC wallbox διαρκεί περίπου 7-10 ώρες. Τα Victory Double Cabin, Van και Single Cabin φέρουν ατσάλινους τροχούς με ελαστικά διαστάσεων 175R14LT, δισκόφρενα εμπρός και ταμπούρα πίσω, σύστημα ABS και EBD και ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι.

Στον τομέα του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας φέρουν αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, κλιματισμό, πολυλειτουργικό τιμόνι, αναπτήρα και παροχή 12V.

TIMEΣ:

  • ECOCAR VICTORY VAN – 26.600 ευρώ
  • ECOCAR VICTORY PICK UP – 25.500 ευρώ
  • ECOCAR VICTORY DOUBLE CABIN – 28.800 ευρώ

(Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν το ποσό των 6.000 ευρώ της κρατικής επιδότησης)

Δείτε περισσότερα και κανονίστε ένα test drive στο επίσημο site της ecocar.

Δείτε επίσης:

Δοκιμή: EcoCar Yudo!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.