Το Ρέθυμνο, ως ιδρυτικό και πρωταγωνιστικό μέλος του Δικτύου CIVINET Greece-Cyprus, έλαβε δωρεάν και ως αναγνώριση των σημαντικών του προσπαθειών για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας στην πόλη, ένα Aurelia i20 City e-bike, της ελληνικής εταιρείας παραγωγής ηλεκτρικών ποδηλάτων AURELIA E-ASSIST BIKES.

Υπενθυμίζουμε πως σας έχουμε ήδη παρουσιάσει μέσω του GetElectric.gr δύο e-bikes της Aurelia, το παλαιότερο J20 Uplift fatbike (που πλέον έχει αντικατασταθεί από το βελτιωμένο J21) και πολύ πρόσφατα το Aurelia CG-1 με μοτέρ μεσαίας τριβής, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

REVIEW: Aurelia CG-1 e-bike!

Το Δίκτυο CIVINET προέβη σε αυτήν τη δωρεά προς τον Δήμο Ρεθύμνης, αναγνωρίζοντας αφενός το Ρέθυμνο ως έναν από τους πλέον πρωτοπόρους Δήμους της Ελλάδας με σημαντικότατο έργο στον τομέα της βιώσιμης κινητικότητας διαμέσου των ευρωπαϊκών έργων CIVITAS DESTINATIONSINCIRCLE INTERREG MED και άλλων, αφετέρου την AURELIA ως μια ελληνική εταιρεία από τη Νάξο που κάνει σημαντικά βήματα για την παροχή καινοτόμων προϊόντων που προωθούν τη βιώσιμη κινητικότητα στην πράξη και είναι ανταγωνιστικά προς αυτά του εξωτερικού.

295778578_1034504577253468_4789267758739735315_n

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.