Η γνωστή Uber, μέσω της θυγατρικής της εταιρείας, Jump, λανσάρει για πρώτη φορά στο San Francisco των ΗΠΑ τα ενοικιαζόμενα, διαμοιραζόμενα ηλεκτρικά πατίνια της, για δοκιμαστική περίοδο.

Το ενδιαφέρον με τα μοντέλα αυτά είναι πως θα διαθέτουν τρείς τροχούς αντί δύο των τυπικών πατινιών που βλέπουμε στο δρόμο ως ενοικιαζόμενα. Ένα μοντέλο θυμίζει πολύ ένα κλασικό πατίνι αλλά έχει 2 τροχούς στο εμπρός μέρος, για μεγαλύτερη ευστάθεια, ενώ το έτερο μοντέλο θυμίζει μάλλον… τρίκυκλο ποδήλατο.

Αρχικά, μόλις 4 από αυτά τα ηλεκτρικά πατίνια θα είναι διαθέσιμα και μάλιστα ο χρήστης δε νθα μπορεί να τα “ξεκλειδώσει” μέσω του smartphone του, ως είθισται. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν κράτηση μέσω της SF Bike Rentals που συνεργάζεται με την Uber και να παραλάβουν το πατίνι τους από τις εγκαταστάσεις της, αλλά και να δεχθούν τις πρώτες οδηγίες χρήσης από τους ανθρώπους της εταιρείας.

Αυτό το μοντέλο, σύμφωνα με την Uber, θα βοηθήσει πολύ στο να έχουν μια θετική εμπειρία οι χρήστες, τουλάχιστον όσον αφορά το πιλοτικό στάδιο. Το κόστος χρήσης τους θα ανέρχεται στα $0,33/λεπτό.

Πηγή: Techcrunch

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.