Διαθέσιμο στην Ελλάδα θα είναι σε λίγο καιρό το Tesla Model 3 Long Range RWD, μια έκδοση του μοντέλου που περίμεναμε αρκετό καιρό. Φυσικά η νέα έκδοση θα έχει τη νέα ανανεωμένη εμφάνιση του μοντέλου (Highland) και στα specs αναφέρεται αυτονομία έως 729 Km (!) με ζάντες 18”, ξεπερνώντας το Model 3 Long Range AWD. Στην έκδοση με τροχούς 19″ η  αυτονομία πέφτει στα έως και 640 Km.

Συνδυάζεται με την ύπαρξη μιας μπαταρίας 79 KWh NMC από την LG. Οι κινητήρες 3D6/3D7 παραμένουν ίδιοι με το τελευταίο μοντέλο του οχήματος, διατηρώντας την απόδοση σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ζυγίζει 1.822 κιλά και αναμένεται να έχει επιτάχυνση 0-100 km/h κοντά στα 6″.

Αυτή η έκδοση είναι εξοπλισμένη με κεντρική οθόνη αφής 15,4 ιντσών, θερμαινόμενα και αεριζόμενα μπροστινά καθίσματα και πολλαπλά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας. Στο ελληνικό site της Tesla έχει ήδη εμφανιστεί με τιμή €44.990 (προ επιδότησης), ενώ το Standard Range Model 3 RWD κοστίζει €39.990.

Σας αρέσουν τα άρθρα μας; Ακολουθήστε μας στο Google News, στο YouTube, στο Facebook και στο Instagram!

Δείτε επίσης:

Δύο Tesla Superchargers στην Ελλάδα “άνοιξαν” για όλες τις μάρκες EVs

Πηγή: Tesla, Vehiclesuggest

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.